Ναι, αυτή είναι με διαφορά η πιο ωραία φωτογράφιση και συνέντευξη της Jennifer Lawrence!

Ναι, αυτή είναι με διαφορά η πιο ωραία φωτογράφιση και συνέντευξη της Jennifer Lawrence!

Η JLaw μιλά για το κορμί της, το στυλ (που απέκτησε πρόσφατα), το φεμινισμό και το κόκκινο χαλί

Δεν είναι μια συνηθισμένη σταρ, σαν όλες τις άλλες. Δεν της αρέσει η τρελή ζωή, δεν ξενυχτάει και πριν από λίγα χρόνια δεν ήξερε τι σημαίνει προσωπικό στυλ.

Η Jennifer Lawrence είναι το νέο cover-girl του Harper's Bazaar και την εκπληκτική φωτογράφιση που έκανε για τις ανάγκες του περιοδικού(δες όλες τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery), συνόδεψε μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ιδού όλα όσα είπε η Jennifer Lawrence...

Για το πώς περνάει τη μέρα της: "Ξυπνάω, πάω τον Pippi για μια βόλτα. Μετά κάνω πιλάτες ή κάτι τέτοιο. Μετά κάθομαι με ένα φίλο μου και περνάμε άσκοπα τις ώρες μας. Μετά βλέπω τηλεόραση και μετά κοιμάμαι. Αυτή είναι η μέρα μου".

Για το στυλ της: "Νομίζω πως ξεκίνησα να παρακολουθώ τη μόδα περίπου όταν ξεκίνησαν να με φωτογραφίζουν οι παπαράτσι. Δεν ήμουν έτοιμη. Σκεφτόμουν 'Τι να φορέσω τώρα;'. Έπρεπε να ξεκινήσω να παρακολουθώ τα πράγματα".

Για το κόκκινο χαλί και την εμφάνισή της με το κόκκινο φόρεμα στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο: "Αυτό ήταν το plan-B φόρεμα. Το plan-A ήταν ένα φόρεμα που δεν μπορούσα να φορέσω, γιατί η σεζόν των βραβείων πάντα συγχρονίζεται με τον κύκλο μου, χρόνια τώρα!".

Για το φεμινισμό: "Δεν ξέρω γιατί αυτή η λέξη είναι τόσο τρομακτική για τον κόσμο, δε θα έπρεπε, σημαίνει ισότητα. Αν προχωράμε μπροστά σαν κοινωνία, θέλεις να νιώθεις πιο δυνατή σα γυναίκα και θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά. Δε χρειαζόμαστε τα χαρακτηριστικά που μας έχουν φορτώσει με το να είσαι γυναίκα: Είμαστε ευαίσθητες. Πρέπει να ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Είμαστε εμπαθείς. Όλα αυτά τα πράγματα που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω από το να ζητήσεις όσα θες, ή να σε κάνουν να κάνεις λάθη".

Και τέλος, τι κάνει και διατηρεί αυτό το τέλειο κορμί; "Δε νιώθω πως έχω ένα φυσιολογικό σώμα. Κάνω πιλάτες κάθε μέρα. Τρώω, αλλά γυμνάζομαι πολύ παραπάνω από ένα φυσιολογικό άτομο. Νομίζω πως έχουμε συνηθίσει στα αδύνατα κορμιά, οπότε όταν έχεις ένα φυσιολογικό βάρος, όλοι λένε, 'Θεέ μου, έχει καμπύλες', κάτι που είναι τρελό".