Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας MIGATO SS16 #generationFOS

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας MIGATO SS16 #generationFOS

Η νέα στρατηγική επικοινωνίας #generationFOS της MIGATO, συνεχίζει και φέτος δυναμικά με την καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Πρωταγωνιστές της φετινής καμπάνιας #generationFOS της MIGATO είναι 6 σύγχρονοι νέοι, που εντυπωσιάζουν συνδυάζοντας την φυσική ομορφιά με την ξεχωριστή προσωπικότητά τους, τις αξίες και τα ιδανικά τους. Αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας, θέτοντας τους στόχους τους και κατακτώντας τους.
Γνωρίστε τους!


Η Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου είναι 20 ετών, με καταγωγή από την Ελλάδα, την Ολλανδία και την Καραϊβική. Αν και ασχολείται χρόνια με το modeling στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή έχει βάλει σαν προτεραιότητα τις σπουδές της στην Γραφιστική & Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στην σχολή ESAG Penninghen στο Παρίσι, ενώ έχει κάνει επίσης 1 χρόνο Ιστορία Τέχνης στη Σορβόννη και 1 χρόνο Νομική στο Πανεπιστήμιο Panthéon-Assas, επίσης στο Παρίσι. Αγαπάει τη φράση «Some days there won’t be a song in your heart. Sing anyway!»

MIGATO SS16 generationFOS Justine Alexandropoulos 06cd8

Ο 20χρονος Θάνος Αδαμόπουλος είναι φοιτητής στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ταυτόχρονα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας, όπου κερδίζει τους πελάτες με το χιούμορ και τη θετική του διάθεση. Το όνειρό του αφού αποφοιτήσει είναι να αποκτήσει το δικό του τάνκερ, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «τo να είσαι φιλόδοξος και να κάνεις όνειρα, είναι μέσα στο μυαλό σου - κανείς δεν μπορεί να στο απαγορέψει».

MIGATO SS16 generationFOS Thanos Adamopoulos 1dff7


Ο Δημήτρης Ντάνασης είναι 27 ετών και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται σαν Personal Trainer και η μεγάλη του αγάπη είναι το crossfit. Το motto που τον εκφράζει είναι «προβλέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».

MIGATO SS16 generationFOS Dimitris Ntanasis 80a74


Η 23χρονη Αγγελική Τσιώνου είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας και εργάζεται σαν Κοινωνική Λειτουργός σε διάφορα ιδρύματα. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στην διδαχή της γραφής Braille για τους τυφλούς και εθελοντικά βοηθάει άτομα με προβλήματα όρασης στην εκμάθησή της. Η φράση που την χαρακτηρίζει είναι «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

MIGATO SS16 generationFOS Aggeliki Tsionou 26865


Ο Αλέξανδρος Αποστόλου είναι 21 ετών και φοιτητής στο 4ο έτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Τον χαρακτηρίζει το πείσμα και η ωριμότητα, και τονίζει ότι αν και δεν ήταν από τους πρώτους μαθητές, τον βοήθησε πολύ η εργατικότητά του και η επιμονή του, ώστε να κατακτήσει τον στόχο του. Σχεδιάζει να ακολουθήσει την ειδικότητα της χειρουργικής, αναφέροντας ότι «η επαφή με το ανθρώπινο σώμα προϋποθέτει κατάθεση ψυχής».

MIGATO SS16 generationFOS Alexandros Apostolou 2 bfbbe


Η 20χρονη Ρωξάνη Λασκαρίδη έχει καταγωγή από την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Σενεγάλη. Αν και αρχικά φαίνεται λίγο ντροπαλή, είναι πολύ δυναμική και εκτιμά την ανεξαρτησία της. Αυτή την εποχή ζει στην Αθήνα και εργάζεται σκληρά, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει σπουδές Fashion Marketing στο Λονδίνο, πάντα βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις. Αγαπάει να λέει «go with the flow».

MIGATO SS16 generationFOS Roxane Lascarides a5295


Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας #generationFOS αποτελούν μια μικρογραφία του συνόλου των νέων της εποχής μας, με όνειρα, στόχους, δύναμη και θέληση για να τα κατακτήσουν. Η MIGATO εμπνέεται και εκφράζεται μέσα από τη σημερινή γενιά #generationFOS, και με αφετηρία την καμπάνια, επιθυμεί να την αναδείξει.


Δείτε περισσότερα στο www.migato.com