Το ολοκαίνουργιo SS16 τεύχος του AXELIFE μόλις κυκλοφόρησε!

Το ολοκαίνουργιo SS16 τεύχος του AXELIFE μόλις κυκλοφόρησε!

Το 7ο τεύχος του AXELIFE, του No1 lifestyle free press περιοδικού, που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, κυκλοφορεί ανανεωμένο με cover girl τη νέα Axel Woman Alessia Reato!

Ενδιαφέρουσες στήλες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καλοκαιρινά θέματα και ιστορίες της επικαιρότητας από μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών, καθιστούν το Axelife το απόλυτο seasonal must read για κάθε γυναίκα που είναι λάτρης της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle.

Μέσα από τις σελίδες του, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας μέσα από μοναδικά editorials και ολοκληρωμένα ρεπορτάζ αγοράς. Ακόμη μπορείτε να «ταξιδέψετε» στη μακρινή Τανζανία, αλλά και στο πανέμορφο Ναύπλιο, να πειραματιστείτε με τις συνταγές που προτείνει ο Βασίλης Καλλίδης, να μάθετε τις νέες fitness τάσεις, να ενημερωθείτε για τα νέα της διεθνούς showbiz και, έτσι, να μπείτε σε καλοκαιρινό mood με τον καλύτερο τρόπο!

Διαθέσιμο δωρεάν σε όλα τα καταστήματα της Axel και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεφυλλίστε το σε ηλεκτρονική έκδοση, εδώ.