Triumph - Magic Boost: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της νέας σειράς του brand!

Triumph - Magic Boost: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της νέας σειράς του brand!

Το event «Find the One» και οι νέες ambassadors της Triumph!

Tην Τετάρτη 13.04 στο κατάστημα Triumph στο Golden Hall, γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα και η Triumph μοιράστηκε μαζί μας 2 πολύ όμορφα και σημαντικά νέα!

Αρχικά, η Triumph παρουσίασε τις ambassadors της καμπάνιας Find The One, που για ακόμα μια χρονιά βοηθούν το brand να περάσει τη δική του οπτική και πολύτιμη άποψη σχετικά με τις καινοτομίες και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων… σε όλες εμάς.

Επιλέγοντας 3 ambassadors μέσα από τη fan base του label στο fb και 3 καταξιωμένες επαγγελματίες (ambassadors), η Triumph δοκιμάζει και εξερευνά κάθε μήνα τις δημιουργίες της και επικοινωνεί σε όλο τον κόσμο όλα όσα έχουν να μας προσφέρουν, ώστε να βρούμε όλες το THE ONE, το ιδανικό σουτιέν! Οι ambassadors δουλεύουν σε groups, έτσι ώστε να ανταλλάσσουν απόψεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να δημιουργούν εμπεριστατωμένες και ολοκληρωμένες αναλύσεις.

Στο χθεσινό event, μας παρουσίασαν 10λεπτα sessions, βασισμένα στις ειδικότητες και τους τομείς τους:

Η γνωστή Pilates Instractor Μάντη Περσάκη με την Τζωρτζίνα Καραθανάση μας έδειξαν βασικές ασκήσεις pilates, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Κατερίνα Μαντά με την Αντιγόνη Παφίλη μας μίλησαν για τη «γυναικεία αυτοπεποίθηση» και η fashion blogger Αλεξία Ζαραδούκα με την Αντιγόνη Κάλλη, μας χάρισαν fashion tips βάσει των trends της εποχής.

mandy kasiani 9f208

Μάντη Περσάκη, Κασσιανή Αντωνιάδου

TRIUMPH 1ec29
retsina 81773

Μαίρη Ρετσίνα

new c53a3

Βασιλένια Αγγελούδη, Κασσιανή Αντωνιάδου

Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια τους, η Triumph παρουσίασε την καινοτομία της, MAGIC BOOST!
H νέα επαναστατική σειρά δημιουργήθηκε για να δώσει απαντήσεις σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να απελευθερωθούν από την πίεση της μεταλλικής μπανέλας και αναζητούν σμιλευμένο μπούστο. Το brand δημιούργησε λοιπόν 3 νέα σουτιέν, που δίνουν ώθηση στο στήθος και την αυτοπεποίθηση!

Τα 3 νέα καινοτόμα σουτιέν (Magic Boost), το κάθε ένα με τα δικά του πλεονεκτήματα, όλα όμως με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα… όμορφα σμιλευμένο στήθος.

Lift-up (balconette décolleté), Shape-up (βαρύ στήθος) και Push-up (push-up για sexy décolleté).

M Boost WYOB MWHU MWHP HWP D1200 a8b66
Magic Boost MWHP HWP D1202 97044
Magic Boost MWP Tai D1200 32835
Magic Boost MWHP HWP D1200 1 d85a6

Η Triumph δημιουργεί για εσάς, όλα όσα θα αναδείξουν τη «θεά» που κρύβεται μέσα σας!


Follow:

Facebook - facebook.com/TriumphGR
Ιnstagram - instagram.com/Triumph_GR
You Tube - youtube.com/user/TriumphGreece