Matis S/S 2016: Στη νέα συλλογή του brand βρήκαμε τα ωραιότερα outfits για το καλοκαίρι!

Matis S/S 2016: Στη νέα συλλογή του brand βρήκαμε τα ωραιότερα outfits για το καλοκαίρι!

Aποθεώνοντας το ελληνικό καλοκαίρι, η νέα συλλογή MATIS Spring/Summer 2016 αποτελεί το ιδανικό άλλοθι για ανανέωση και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Με σαφείς αναφορές στη δεκαετία του '70 που τόσο αγαπά η φετινή μόδα, girlie νότες διανθισμένες από φλοράλ, αλλά και navy μοτίβα και φυσικά αέρινες δημιουργίες από ανάλαφρα υφάσματα και ρομαντικές δαντέλες, η νέα συλλογή MATIS Spring–Summer 2016, αποπνέει σύγχρονη θηλυκότητα, διαχρονική κομψότητα και… ελληνικό καλοκαίρι!

Η συλλογή

Ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας που δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο bohemian στυλ των '70s, με μάξι φορέματα, ασύμμετρες δημιουργίες και χρώματα που παραπέμπουν στα «παιδιά των λουλουδιών» όπως το κίτρινο, το κοραλλί, τα σταμπωτά print, τα γεωμετρικά σχέδια. Από την άλλη, το λευκό χρώμα σε ποικιλία υφασμάτων από λινό, «γάζα», βαμβάκι και δαντέλα, γίνεται αφορμή για να λατρέψουμε την απλότητα του αξεπέραστου Grecian Chic σε φορέματα, τουνίκ και πουκαμίσες. Τα χαριτωμένα εμπριμέ, τα φλοράλ σε έντονα χρώματα, η γραμμή «Α», οι μίνι φούστες και τα φορέματα, έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως η δεκαετία του ’60 παραμένει συνώνυμη του girlie look και του νεανικού ύφους που διακρίνεται για την κομψότητά του.

Matis ss16 45 9455e

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η τάση του navy, χάρη σε άνετες δημιουργίες, άλλοτε με πολύχρωμες ρίγες και άλλοτε με το δημοφιλές δίδυμο του λευκού και του μπλε, χρώματα-σύμβολα των καλοκαιρινών μας αποδράσεων στα ελληνικά νησιά.

Matis ss16 122 0379e

Τέλος, τα χρώματα της άμμου, των βράχων και της κυκλαδίτικης χλωρίδας όπως το μπεζ, το χακί, το εκάι και το μουσταρδί, προσφέρουν μια ζεστή, γήινη νότα στην εμφάνιση και ενθουσιάζουν τις λάτρεις του understatement.

Tα must-have

Στοιχεία – κλειδιά της νέας συλλογής που δεν πρέπει να λείψουν από τη φετινή ανανεωμένη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας που θέλει να συμβαδίζει με τις τάσεις της σεζόν είναι:

• Τα λευκά σεμιζιέ φορέματα σε «γάζα»

Matis ss16 978 0d815

• Η λευκή δαντέλα

Matis ss16 1033 d74ef

• Τα girlie φορέματα πάνω από το γόνατο

Matis ss16 908 98baf

• Οι βαμβακερές τουνίκ και τα φορέματα με κεντήματα στα τελειώματά τους

Matis ss16 1217 91809

• Οι ρίγες σε όλες τους τις εκδοχές

Matis ss16 127 c3325