Η capsule συλλογή μαγιό της Naomi Campbell για τα Yamamay σίγουρα θα σε ενθουσιάσει

Η capsule συλλογή μαγιό της Naomi Campbell για τα Yamamay σίγουρα θα σε ενθουσιάσει

Σέξι; Check! Σωστή εφαρμογή; Check! Supermodel style; Check!

Η Yamamay καταπλήσσει τους πάντες για άλλη μια φορά αυτό το καλοκαίρι.


Το supermodel Naomi Campbell μας ξετρελαίνει με μαγιό Sculpt, από τη νέα capsule συλλογή #IAMNAOMICAMPBELL.

Η νέα σειρά μαγιό κατασκευάζεται με τη χρήση Sensitive® Sculpt - πατενταρισμένο ύφασμα EUROJERSEY, 100% made in Italy - που εγγυάται τέλειο έλεγχο και διατήρηση του σχήματος, διαμόρφωση αποτελέσματος, υψηλή προστασία από τις ακτίνες UV και γρήγορο στέγνωμα.
Ένα τόσο απαλό άγγιγμα, με τόσο τέλεια εφαρμογή που αναπνέει όπως ποτέ πριν: η νέα συλλογή Sculpt από τηνYamamay είναι μια πραγματική επανάσταση στο στυλ μα πάνω απ 'όλα, στην άνεση. Είναι απλά η σωστή επιλογή για τις γυναίκες που νιώθουν άνετα με το σώμα τους και το επιδεικνύουν κομψά.

NAOMI yamamay 11c6d


Η Naomi Campbell μαζί με την Yamamay ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των γυναικών, χάρη σε αυτή τη νέα capsule συλλογή, η οποία περιλαμβάνει κομμάτια απλά, σε γραμμές και σχέδια, που αποπλανούν ακόμη και στην παραλία. Το αγαλματένιο κορμί και ο αισθησιασμός της αναντικατάστατης «Μαύρης Αφροδίτης» μαγνητίζουν το φακό του Mario Testino, που συνεργάζεται γι’ ακόμη μία φορά με την Yamamay, για να δημιουργήσει τη νέα αισθησιακή και σέξι διαφημιστική καμπάνια της.

Η capsule συλλογή αποτελείται από οκτώ κομμάτια. Με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μαύρο, είναι διαθέσιμα σε δύο επιλογές: μπικίνι και ολόσωμο σε μαύρο ή κοραλλί.

Η νέα συλλογή Sculpt θα βρίσκεται στα καταστήματα Yamamay από τις 19 Μαΐου.

Ανακάλυψε περισσότερα στο www.yamamay.com.