Gucci Resort 2017: 20 φωτογραφίες από το μοναδικό show & οι διάσημοι του front row

Gucci Resort 2017: 20 φωτογραφίες από το μοναδικό show & οι διάσημοι του front row

Μοναδικά runway looks και λαμπερές παρουσίες στο Westminster Abbey του Λονδίνου

Στο χώρο όπου στέφθηκε Βασίλισσα η Ελισάβετ, όπου έγινε η κηδεία της πριγκίπισσας Diana, αλλά και όπου παντρεύτηκαν οι Kate Middleton και πρίγκιπας William πραγματοποιήθηκε το Resort 2017 show του οίκου Gucci - στο Westminster Abbey.

O δημιουργικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michele, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη "γοτθική θάλασσα έμπνευσης", όπως αποκάλεσε τη Μεγάλη Βρετανία και παρουσίασε μια μεγαλειώδη επίδειξη, με 94 looks.

Αγόρια και κορίτσια φόρεσαν outfits με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και αναφορές στην τέχνη, ενώ το layering στα περισσότερα κομμάτια, ήταν ένας έξυπνος συνδυασμός της παλιάς βρετανικής κουλτούρας με τη σύγχρονη street εκδοχή της.

Δες επίσης:

Επίδειξη μόδας σε παλάτι! Το υπέροχο show του οίκου Dior και οι λαμπεροί καλεσμένοι

13 48573

Τα '70s που αγαπά ιδιαίτερα ο σχεδιαστής έπαιξαν ξανά κεντρικό ρόλο, χωρίς όμως να λείπουν τα '90s στοιχεία, ο ιταλικός ρομαντισμός και η κομψότητα που χαρακτηρίζει τον οίκο Gucci.

Με λίγα λόγια; Μια συλλογή με τόσες εξαιρετικές και αριστοτεχνικά φτιαγμένες δημιουργίες, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ καιρό.

Όσο για τους celebrities που κάθισαν στην πρώτη σειρά; Alexa Chung, Carine Roitfeld, Elle Fanning, Charlotte και Tatiana Casiraghi, Georgia May Jagger και A$AP Rocky, αλλά και Salma Hayek, τίμησαν με την παρουσία τους το σχεδιαστή.

celebs 59d81

Alexa Chung, Carine Roitfeld, Elle Fanning

celebs2 db952

Salma Hayek, Georgia May Jagger & A$AP Rocky, Charlotte & Tatiana Casiraghi

φωτογραφίες: Vogue