90 χρόνια Fendi: Φωτογραφίες και όλα όσα έγιναν στο μαγευτικό show στη Fontana di Trevi

90 χρόνια Fendi: Φωτογραφίες και όλα όσα έγιναν στο μαγευτικό show στη Fontana di Trevi

Ο Karl Lagerfeld τα κατάφερε ξανά.

Κανείς δεν ξέρει πώς να διοργανώσει ένα μαγικό show, όπως ο Karl Lagerfeld. Τον Ιούλιο που μας πέρασε, ο Kaiser έκλεισε 50 χρόνια στον ιταλικό οίκο (με ένα πραγματικά τρομερό show) και αυτή τη φορά, για την 90ή επέτειο του label, ο σχεδιαστής αποφάσισε να μεγαλουργήσει.

Ενώ οι επιδείξεις μόδας υψηλής ραπτικής ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες στο Παρίσι, ο οίκος Fendi αποφάσισε να μεταφέρει τους καλεσμένους του στη Ρώμη με ιδιωτικό αεροπλάνο, έτσι ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 90 χρόνια του εκεί που πρέπει: Στη Fontana di Trevi.

Fontana di Trevi night 1280x800 cdeff
FendiRoma90YearsAnniversaryFashionShowbe1nuMmbM4hl d3ea3

Τα σιντριβάνια ξεκίνησαν να εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα, τα μοντέλα ξεκίνησαν να περπατούν στο ειδικά κατασκευασμένο για τη βραδιά catwalk. 46 looks παρουσιάστηκαν μπροστά στο εκλεκτό κοινό, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν η αφρόκρεμα του χώρου της μόδας. Ο Karl Lagerfeld δήλωσε σχετικά: "Ονόμασα τη συλλογή Θρύλοι και Παραμύθια, γιατί είναι μια συλλογή που δεν σχετίζεται με αυτά που φορά ο κόσμος κάθε μέρα, είναι πολύ ειδική για ανθρώπους που ζουν τη ζωή τους με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο".

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το show του οίκου Fendi στην παραπάνω photo gallery!

IMG 0019 eac1c

Kendall Jenner

Κι έζησαν αυτοί καλά, και η πριγκίπισσα που ήταν ντυμένη με Fendi, καλύτερα...

φωτογραφίες: Vogue Runway