Fashion alert! Ποιο διάσημο it-girl βγάζει τη δική του συλλογή ρούχων;

Fashion alert! Ποιο διάσημο it-girl βγάζει τη δική του συλλογή ρούχων;

Είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψουμε τις δημιουργίες της!

Έχει ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα fashion brands και τώρα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Ο λόγος για την Alexa Chung, η οποία ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το δικό της label το 2017, του οποίου οι συλλογές θα πριλαμβάνουν σύγχρονα, ready-to-wear κομμάτια.

CROPAlexa Chung 3b6b8

Δες επίσης:

Υψηλή ραπτική: Αυτό το υπέροχο φόρεμα Valentino, χρειάστηκε 580 ώρες για να κατασκευαστεί!

"Νιώθω πως είμαι προετοιμασμένη για να το κάνω αυτό τώρα. Αν συνέβαινε νωρίτερα, είτε δε θα ήμουν αρκετά υπεύθυνη, ή δε θα μπορούσα να το αναλάβω", δήλωσε σε συνέντευξή της στο Business of Fashion.

Η ίδια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με εταιρείες-κολοσσούς, όπως τα Marks & Spencer, την εταιρεία AG Jeans, αλλά και την εταιρεία υποδημάτων Superga και τώρα, στο δικό της νέο project, θα παίξει το ρόλο της δημιουργικής διευθύντριας. "Νιώθω πως πρέπει να το τρέξω όσο είμαι νέα και έχω την ενέργεια να το κάνω και την επαφή με την ποπ κουλτούρα, έτσι ώστε να δημιουργήσω κάτι με το οποίο το κοινό θα ταυτιστεί σήμερα", λέει η Alexa.

Η πρώτη της συλλογή θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο του 2017, ενώ στα πρώτα καταστήματα και online shops όπου θα μπορεί κανείς να βρει τις δημιουργίες της, ανήκουν τα Selfridges, MyTheresa και Matches.

Ανυπομονούμε!