Το νέο βιβλίο «An Innocent Fashion» είναι το «The Devil Wears Prada» του 2016

Το νέο βιβλίο «An Innocent Fashion» είναι το «The Devil Wears Prada» του 2016

Το νέο βιβλίο «An Innocent Fashion» είναι το «The Devil Wears Prada» του 2016

Μήπως τελικά η ταινία "The Devil Wears Prada" δεν ανταποκρίνεται εντελώς στην πραγματικότητα; Αυτό επιχειρεί να εξηγήσει ο πρώην πρακτικάριος της Vogue, R.J. Hernández, ο οποίος στο νέο του βιβλίο, "An Innocent Fashion" επιχειρεί να δείξει στον κόσμο μια διαφορετική πλευρά του κόσμου της μόδας.

"Ο κόσμος των περιοδικών δεν είναι μια σκούπα και δεν είναι όλοι μια λευκή γυναίκα που μαχαιρώνει πισώπλατα κόσμο για να ανέβει, χρησιμοποιώντας stilettos. Άλλα βιβλία σε αυτήν την κατηγορία δεν περιλαμβάνουν, ή δεν εξερευνούν τις διακρίσεις που αφορούν την κοινωνική τάξη, τη σεξουαλικότητα, την εθνικότητα ή τη θρησκεία. Όλα λειτουργούν σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο, που δεν έχει καμία σχέση με τη δική μου εμπειρία.

Η ιστορία περιγράφει την καθημερινότητα του Elián San Jamar, ενός αγοριού που μεγαλώνει προσπαθώντας να πετύχει στον κόσμο των media (και που μοιάζει πολύ με τον ίδιο το συγγραφέα), αλλά, όμως, συναντά δυσκολίες που σχετίζονται με τη δική του κοινωνική θέση, την καταγωγή του, αλλά και την εθνικότητά του.

u341FEVWH7ngw7NLVXIcKIKW2pmYAGlw8rbMsYHBRIAG5OUet9tcq9F2XjffXkZsjELHH1dotzfe59Az1jyGMmB65M9iSYJGxO3RSWsW1OYzkgsRAdZgmVYczu 273f0

Εμάς, πάντως, μας έπεισε να το διαβάσουμε.