Ο Antonio Banderas ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ένα διάσημο σχεδιαστή σε νέα fashion ταινία!

Ο Antonio Banderas ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ένα διάσημο σχεδιαστή σε νέα fashion ταινία!

Μπορείς να μαντέψεις ποιο σχεδιαστή θα παίξει;

Το ρόλο του θρυλικού Gianni Versace θα ενσαρκώσει σε ταινία για τη ζωή του σχεδιαστή, με σκηνοθέτη το βραβευμένο Bille August, ο Antonio Banderas, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Δεκέμβρη στο Μιλάνο, έπειτε θα συνεχιστούν στην πόλη Reggio Calabria, ενώ θα ολοκληρωθούν στο Miami, όπου ο σχεδιαστής δολοφονήθηκε το 1997, σε ηλικία 50 ετών.

Διάβασε κι αυτό:

Η νέα ρομαντική ταινία του Ryan Gosling είναι εδώ και σου έχουμε το πρώτο trailer

Λίγα λόγια για την ιστορία: Ο Gianni Versace αποφάσισε να ιδρύσει τον οίκο Versace, έχοντας ως μούσα του την αδελφή του, Donatella. Το ιταλικό label έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό για τις υπερβολικές πολλές φορές, γεμάτες glamour δημιουργίες του, αλλά και από τη celebrity πελατεία του, που περιλάμβανε σχεδόν όλες τις σημαντικές διάσημες κυρίες του πλανήτη, από την πριγκίπισσα Diana, μέχρι τη superstar, Elizabeth Taylor.

article 1337585 000412ED00000258 576 468x502 52f5a

Gianni & Donatella Versace

Βέβαια, εκπρόσωποι του brand ανακοίνωσαν πως ο οίκος αποστασιοποιείται από την ταινία, δηλώνοντας στο WWD πως "δεν έχει κάποια έγκριση, ή κάποια ανάμειξη ο οίκος με την ταινία που ετοιμάζεται για τον Versace. Το φιλμ πρέπει να το δουν όλοι μόνο ως έργο βασισμένο στη φαντασία".