Ποια διάσημη κυρία της μόδας βρίσκεται πίσω από το ανανεωμένο στυλ της Hillary Clinton;

Ποια διάσημη κυρία της μόδας βρίσκεται πίσω από το ανανεωμένο στυλ της Hillary Clinton;

Η Hillary έχει μια πιο νέα, φρέσκια εικόνα και γι' αυτό έχει να ευχαριστεί την...

Πολλές φορές, όλες μας έχουμε ευχηθεί να μπορόυσαμε να είχαμε στη διάθεσή μας ένα στυλίστα, για να μας βοηθήσει στο τι να φορέσουμε σε μια επίσημη, ξεχωριστή περίσταση.

Η Hillary Clinton δέχεται τις συμβουλές της καλύτερης. Στην κούρσα για τη θέση του/της Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, όλα έχουν σημασία, αφού το ντύσιμο και το στυλ είναι βασικό στοιχείο του σωστού marketing της εικόνας των πολιτικών. Στο δικό της "στρατόπεδο", λοιπόν, η Hillary Clinton έχει το "όπλο" που ονομάζεται Anna Wintour!

Δες επίσης:

Το δυναμικό μήνυμα του supermodel για όσους επικρίνουν μια γυναίκα για τα κιλά της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Business of Fashion, η Wintour δίνει συχνά στυλιστικές συμβουλές στην υποψήφια, ενώ σε διάφορες περιπτώσεις, έχει προσεγγίσει Αμερικανούς σχεδιαστές, για να δημιουργήσουν custom-made outfits για εκείνη.

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue έχει υποστηρίξει πολλές φορές ανοιχτά την Clinton - ποιος άλλωστε θα μπορούσε να ξεχάσει τη σπάνια φορά που την είδαμε με t-shirt, το οποίο έλεγε "Hillary" - και αυτή τη φορά η βοήθειά της είναι πιο πολύτιμη από ποτέ.

331FAE0B00000578 0 image m 3 1460560594132

Το γεγονός πως η Clinton δε φοβήθηκε τα έντονα χρώματα, αλλά και τα tweed ταγιέρ (τα οποία λατρεύει η Wintour), αλλά και οι πιο "ήσυχες" ενδυματολογικά, επιλογές της, συγκρότησαν την άρτια εικόνα της, κατά τη διάρκεια της καμπάνιας της για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Από αυτό...

hilary fashion

Σε αυτό:

rexfeatures 5249477c xlarge transpvKwQw7m8YEhYjk9PF QpC9LqsrkaguJE2YReqbB4ZA
hillary clinto

Φυσικά, η σιδηρά κυρία της μόδας, δεν είχε μόνο αυτό να προσφέρει. Με τις ισχυρές γνωριμίες της στη βιομηχανία, έχει ήδη καταφέρει να "πείσει" μεγάλα ονόματα της αμερικανικής fashion σκηνής να πούν "I'm With Her", αντί να καθίσουν στο τραπέζι του Donald Trump.