Λίγο πριν την πασαρέλα: Η Gigi Hadid στο Βερολίνο για την παρουσίαση της συλλογής TommyXGigi

Λίγο πριν την πασαρέλα: Η Gigi Hadid στο Βερολίνο για την παρουσίαση της συλλογής TommyXGigi

Το supermodel παρουσιάζει τη συλλογή TommyxGigi στη γερμανική πρωτεύουσα!

To διάσημο μοντέλο Gigi Hadid βρέθηκε στο Βερολίνο στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 για να παρουσιάσει την συλλογή TommyXGigi στην Έκθεση Bread & Butter by Zalando. Η παρουσίαση της Gigi Hadid στους καταναλωτές, εκπροσώπους των media, VIPs και influencers περιελάμβανε τα δικά της προσωπικά tips για το πως θα μπορούσαν να προσαρμοστούν τα looks της συλλογής στο Βερολίνο.

Η συλλογή ήταν άμεσα διαθέσιμη προς αγορά μέσω interactive digital touchscreens, οι οποίες επέτρεπαν στους χρήστες να περιηγηθούν σε πραγματικής διάστασης φωτογραφίες από το lookbook της TommyXGigi, να απολαύσουν τα videos της καμπάνιας, να δουν την έμπνευση του στυλ στα social media ή να κάνουν mix & match κομμάτια από την συλλογή με βάση την προσωπική τους διάθεση και στυλ. Όλα τα στοιχεία της παρουσίασης επέτρεπαν στον χρήση να αποθηκεύσει προϊόντα στο «καλάθι αγοράς», και μπορούσαν να λάβουν μετά ένα email ή κείμενο το οποίο τους κατηύθυνε στο καλάθι ή να χρησιμοποιήσουν ένα μοναδικό τριψήφιο κωδικό το οποίο κατέβαζε την επιλογή τους και την υπηρεσία κατευθείαν στο κινητό τους.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Gigi Hadid επισκέφτηκε το δημοφιλές ξενοδοχείο Soho House για να συζητήσει γύρω από την κουλτούρα και το στυλ του Βερολίνου με influencers της πόλης συμπεριλαμβανομένων των Caro Daur, Nina Suess, Veronika Heilbrunner και Lena Lademann. Η Gigi Hadid τους έδωσε επίσης ένα sneak peek πάνω στα σχέδια της συλλογής TommyXGigi και συζήτησαν για τα αγαπημένα τους κομμάτια και πως θα μπορούσαν να συνδυαστούν με το μοναδικό τοπικό twist.

gigi hadid wearing tommyxgigi collaborative collection image 3
wana limar gigi hadid caro daur nina suess wearing tommyxgigi collaborative collection image 6

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της συλλογής TommyXGigi θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο runway show κατά την διάρκεια της New York Fashion Week. To fashion show θα είναι σε απευθείας μετάδοση στο tommy.com, κάτι το οποίο αποτελεί μία καινοτόμο προσέγγιση που αντανακλά την γενικότερη δέσμευση του Tommy Hilfiger για την διεύρυνση της μόδας σε μεγαλύτερο κοινό.

Ολόκληρη η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 3 Οκτωβρίου στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.