Business elegance: Τα 5 looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο

Business elegance: Τα 5 looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο γραφείο

Τα 5 παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη σεζόν!

Με τον καιρό να αλλάζει σταδιακά, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου για τις εμφανίσεις στο γραφείο είναι απαραίτητη.

Για να μην έχεις ξανά το δίλημμα «τι να φορέσω σήμερα», παρακάτω θα βρεις 5 διαφορετικά παπούτσια για το γραφείο ανάλογα με το στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις!


Η κλασική γόβα.

Το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Μονόχρωμη, πολύχρωμη ή με ιδιαίτερη υφή, η γόβα αυτή, θα σε συνοδεύει στις συναντήσεις σου με πελάτες και συνεργάτες. Θα πρέπει να βγάζει για εσένα την αυτοπεποίθηση μιας δυναμικής εργαζόμενης γυναίκας που δεν της λείπει το στυλ.

01 MIGATO ES1461 L09


Βρες την εδώ!

To απαραίτητο oxford.

Το ανδρόγυνο look είναι πλέον συνηθισμένη εικόνα στους εργασιακούς χώρους και άκρως stylish. Συνδυασμένο με chinos ή cigarette παντελόνια και πουκάμισα σε χαλαρή γραμμή το look σου θα απογειωθεί με τη σωστή επιλογή ενός oxford.

02 MIGATO GF2971 L14

Βρες τα εδώ!


Lace-up γόβες με τετράγωνο τακούνι.

Τα 70’s τακούνια είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα και ιδιαίτερα τα χαμηλά. Μπορείς να τα συνδυάσεις με αυστηρά φορέματα, φλοράλ πλισέ φούστες έως το γόνατο αλλά και με skinny jeans.

03 MIGATO DF5461 L23

Βρες τις εδώ!

Η άνετη μπαλαρίνα.

Το ιδανικό παπούτσι για τις casual Fridays και τις κουρασμένες Δευτέρες. Συνδυασμένη με pencil φούστες ή cigarette παντελόνια, η μπαλαρίνα της επιλογής σας μπορεί να δώσει ένα ιδιαίτερο twist στο κλασσικό σας ντύσιμο.

04 MIGATO ST1619 L09

Βρες την εδώ!


To mid-calf μποτάκι με χοντρό τακούνι.

Τα μποτάκια που φτάνουν στη μέση της γάμπας θα απογειώσουν το στιλ σας. Συνδυάστε τα με ψηλόμεση A-line φούστα που φτάνει μέχρι τη μέση του ποδιού, με κιλότ και κάπρι παντελόνια, με skinny jeans και κοντά ή μακρυά φορέματα.

05 MIGATO ST4591 L14

Βρες το εδώ!


Βρες όλη τη συλλογή Business Elegance της MIGATO εδώ > http://www.migato.com/business-elegance