Αυτό το νεαρό μοντέλο είναι η επόμενη Cara Delevingne (και είναι ακόμη πιο όμορφη από εκείνη)

Αυτό το νεαρό μοντέλο είναι η επόμενη Cara Delevingne (και είναι ακόμη πιο όμορφη από εκείνη)

Όταν πριν από μερικά χρόνια οι μεγάλοι οίκοι μόδας άρχισαν να ασχολούνται με την Cara Delevingne, το boyish στυλ της και φυσικά, τα μεγάλα φρύδια της, όλες οι γυναίκες λάτρεψαν την ανεπιτήδευτα cool ομορφιά της.

Τα χρόνια πέρασαν, η Cara έχει πλέον αποσρυθεί από το modelling και τη θέση της έρχεται να πάρει η Δανέζα Line Brems, η οποία έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των εβδομάδων μόδας.

Δες ακόμα:

#LFW: Η συλλογή του οίκου Burberry είχε κάτι από πριγκίπισσα Diana

Η ομοιότητα με τη Delevingne είναι κάτι παραπάνω από προφανής και η Line έχει αναγνωρίσει στο παρελθόν πως όντως μοιάζει πολύ με εκείνη. "Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος το πιστεύει αυτό. Έχουμε και οι δύο μεγάλα φρύδια και περίπου το ίδιο χρώμα μαλλιά. Αλλά νομίζω πως εγώ μοιάζω με εμένα και η Cara μοιάζει με την Ψαρα. Θα πω, βέβαια, πως με κολακεύει πολύ το γεγονός αυτό. Σε ποια δε θα άρεσε; Είναι υπέροχη".

14134788 495631220630805 2046438682 n

Η ίδια είναι μόλις 19 ετών και το breakthrough της στις πασαρέλες έγινε περίπου ένα χρόνο πριν, όταν περπάτησε για τους οίκους Louis Vuitton, Givenchy και Dolce & Gabbana.

Στη σεζόν που διανύουμε, δηλαδή τα shows που παρουσιάζονται για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, έχει ήδη περπατήσει για τους Rodarte, Carolina Herrera και Oscar de la Renta, ενώ αναμένεται να τη δούμε και στους επόμενους προορισμούς του fashion month, δηλαδή το Μιλάνο και το Παρίσι.