Το βίντεο της ημέρας: 11 supermodels χορεύουν το "Freedom!" φορώντας designer σύνολα στη Νέα Υόρκη

Το βίντεο της ημέρας: 11 supermodels χορεύουν το "Freedom!" φορώντας designer σύνολα στη Νέα Υόρκη

Τα καλύτερα κομμάτια από τις ανοιξιάτικες συλλογές των οίκων, έτσι όπως τα φόρεσαν οι Adriana Lima, Irina Shayk, Joan Smalls και άλλες

Τι συμβαίνει όταν βάζεις τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, να φορέσουν τις ωραιότερες δημιουργίες μεγάλων οίκων και να περπατήσουν, να χορέψουν και να "σπάσουν" το φακό με το βλέμμα τους, υπό τους ήχους μιας τεράστιας επιτυχίας;

Θαύμα!

Freedom holding Hor

Η αμερικανική Vogue αξίζει συγχαρητήρια για τα υπέροχα και πολύ πρωτότυπα βίντεο που δημιουργεί και το τελευταίο project της Βίβλου της μόδας, είναι ένα μουσικό βίντεο. Οι Adriana Lima, Taylor Hill, Joan Smalls και Irina Shayk, ανάμεσα σε άλλες, φορούν τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στις νεοϋορκέζικες πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και κατακτούν το Μεγάλο Μήλο, υπό τους ήχους του "Freedom!", του George Michael.

Το "11 Supermodels Break the Rules in Freedom! The Best of the New York Collections", τιμά την 26η επέτειο του τραγουδιού, του οποίου το βίντεο κλιπ, συμπεριλάμβανε τα τότε μεγαλύτερα supermodels, όπως τη Cindy Crawford και την Christy Turlington. "Το βίντεο, σε σκηνοθεσία David Fincher και υπό τη στυλιστική επιμέλεια της Camilla Nickerson, έγινε μια αξέχαστη στιγμή στη μόδα-συναντά την ποπ κουλτούρα- ιστορία", αναφέρει η Vogue.

Και αυτή είναι η νέα γενιά, που κάνει ξανά το "Freedom!" το πιο hot τραγούδι της χρονιάς. Με τον πιο στυλάτο, ψηφιακό και εντελώς 2016 τρόπο.