Breaking: Ο Peter Dundas αποφάσισε να αποχωρήσει από τον οίκο Roberto Cavalli

Breaking: Ο Peter Dundas αποφάσισε να αποχωρήσει από τον οίκο Roberto Cavalli

Μετά από μόλις ενάμιση χρόνο, ο σχεδιαστής έφυγε από το ιταλικό label

Μα, τι συμβαίνει πια στον κόσμο της μόδας; Ένας-ένας, οι σχεδιαστές παραιτούνται από δημιουργικοί διευθυντές μεγάλων οίκων και η βιομηχανία της μόδας έχει πια μετατραπεί σε παιχνίδι που μοιάζει με... μουσικές καρέκλες. Όταν σταματήσει η μουσική, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από το παιχνίδι;

Ο Peter Dundas είναι αυτή τη φορά ο σχεδιαστής που αποφάσισε να παραιτηθεί - από τη θέση του δημιουργικού διευθυντή του οίκου Roberto Cavalli και να τερματίσει, έτσι, τις σχέσεις του με την εταιρεία.

01 roberto cavalli resort 17

Roberto Cavalli Resort 2017

"Εκ μέρους του Roberto Cavalli και των μετόχων μας, ευχαριστούμε τον Peter Dundas για τη συνεισφορά του στο brand και του ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στο μέλλον. Όσο ο Roberto Cavalli περνά μια περίοδο μεταμόρφωσης, η σχεδιαστική ομάδα θα συνεχίσει και ο νέος δημιουργικός διευθυντής θα ανακοινωθεί σύντομα", δήλωσε ο Gian Giacomo Ferraris, διευθύνων σύμβουλος του label, ενώ ο Dundas ευχαρίστησε τον οίκο, αναφέροντας: "Θέλω να ευχαριστήσω το Roberto Cavalli και την εταιρεία γι' αυτή την πολύτιμη εμπειρία και τους εύχομαι επιτυχία στις μελλοντικές τους προσπάθειες".

Ο Peter Dundas είχε διατελέσει στο ξανά παρελθόν βασικός σχεδιαστής για το brand, την περίοδο 2002-2005, ενώ έχει επίσης εργαστεί ως δημιουργικός διευθυντής για τους οίκους Emanuel Ungaro και Emilio Pucci.

Ποιο θα είναι άραγε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει;