Τι δήλωσαν οι σχεδιαστές για το νυφικό της Catherine Middleton;

Τι δήλωσαν οι σχεδιαστές για το νυφικό της Catherine Middleton;

Κατά κοινή ομολογία το Alexander McQueen νυφικό της Kate Middleton ήταν υπέροχο και αντάξιο της περίστασης.

Τρεις ημέρες μετά το γάμο και αφού την Παρασκευή όλοι αποθέωσαν το νυφικό δια χειρός Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen της μέλλουσας βασίλισσας της Βρετανίας Catherine Middleton, ήρθε η ώρα και για καταξιωμένους σχεδιαστές του χώρου της μόδας να το σχολιάσουν. Φυσικά και όλοι το αποθέωσαν.

Ο Kaiser της μόδας και head designer του οίκου Chanel, Karl Lagerfeld, το χαρακτήρισε κομψό και κλασικό, ενώ ανέφερε πως του θύμισε το νυφικό της βασίλισσας Ελισάβετ, με πολύ «σωστή» σε μήκος ουρά και πολύ ωραίο βέλο.

Την ίδια άποψη έχει και ο σχεδιαστής Christian Lacroix, ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο McQueen νυφικό είναι ένας συνδυασμός του νυφικού της Grace Kelly και του νυφικού της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Count Hubert James Marcel Taffin de Givenchy, ιδρυτής του οίκου Givenchy, χαρακτήρισε το νυφικό απλό και όμορφο, ενώ το ότι η Catherine διάλεξε νυφικό από τον οίκο του εκλιπόντος Alexander McQueen, o de Givenchy το σχολίασε ως μια πολύ όμορφη σκέψη, ένα ωραίο αφιέρωμα.

Και η λίστα δεν τελειώνει. Ο Peter Copping, artistic directot του οίκου Nina Ricci, η Donatella Versace, το σχεδιαστικό δίδυμο Viktor & Rolf, o Λιβανέζος σχεδιαστής, ιδιαίτερα διάσημος για τα νυφικά που δημιουργεί, Elie Saab και ο Antonio Marras, creative director του οίκου Kenzo, όλοι χαρακτήρισαν το νυφικό και το όλο styling κομψό, βασιλοπρεπές, απλό, εκλεπτυσμένο, διακριτικό, κλασικό αλλά και σύγχρονο.