Ναι, η holiday διαφήμιση της Victoria's Secret είναι όλα όσα φαντάζεσαι και παραπάνω

Ναι, η holiday διαφήμιση της Victoria's Secret είναι όλα όσα φαντάζεσαι και παραπάνω

Τι εννοείς οι κανονικοί άνθρωποι δεν περνούν τις γιορτές κάνοντας ιππασία δίπλα σε μια πολυτελή έπαυλη;

Μάλλον πριν πατήσεις κλικ σε αυτό το βίντεο πρέπει να καθίσεις. Τα πιο όμορφα κι εντυπωσιακά αγγελάκια της Victoria's Secret (λες και υπάρχουν μη-εντυπωσιακά αγγελάκια) ετοίμασαν ένα βίντεο με τον τίτλο "A Very Private Affair" (μια πολύ προσωπική υπόθεση) και ως γυναίκες, εδώ στο Queen, έχουμε να πούμε πως δε ζηλέψαμε μόνο τα καλλίγραμμα κορμιά των μοντέλων, αλλά και τα πραγματικά πολύ, πολύ σικάτα και σέξι εσώρουχά τους.

Ο γνωστός οίκος εσωρούχων, περίπου ένα μήνα πριν από το ετήσιο show, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της καμπάνιας για τη γιορτινή συλλογή και τα επτά διάσημα μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε αυτό, δηλαδή οι Elsa Hosk, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Taylor Hill, Sara Sampaio, Romee Strijd και Josephine Skriver, μας δείχνουν πώς ακριβώς πρέπει να περάσουμε τις γιορτές μας φέτος.

Κάνοντας ιππασία, γράφοντας ευχετήριες κάρτες με πολυτελή πένα και φυσικά, φορώντας ό,τι πιο glamorous και holiday-like, ακόμη κι αν η περίσταση είναι ακόμη ένα βράδυ στο σπίτι με τις κολλητές. Τα "αγγελάκια" έτσι θα περάσουν τις γιορτές φέτος. Εσύ;