It's Viral: Όλοι μιλούν για την εκπληκτική καμπάνια του οίκου Burberry

It's Viral: Όλοι μιλούν για την εκπληκτική καμπάνια του οίκου Burberry

Αυτό είναι το παραμύθι του Thomas Burberry...

Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ταινία μικρού μήκους σε κάποιο κινηματογραφικό φεστιβάλ. Η ιστορία του Thomas Burberry, ξετυλίγεται αριστοτεχνικά με πρωταγωνιστές τους Domhall Gleeson, Sienna Miller, Dominic West και Lily James, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Asif Kapadia ("Amy").

The Tale of Thomas Burberry Campaign Domhnall Gleeson on embargo until 1 November 2016 8AM UK time

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο οίκος Burberry γιορτάζει την 160ή του επέτειο και για την ξεχωριστή αυτή χρονιά, ο chief creative και chief executive officer του βρετανικού άποφάσισε πως έπρεπε να γίνει κάτι που θα έδινε στον κόσμο την ευκαιρία για μια ματιά στον κόσμο του Thomas Burberry. "Αυτά τα Χριστούγεννα, όσο γιορτάζουμε την 160ή μας επέτειο, θέλαμε να πούμε την ιστορία του Thomas Burberry - καινοτόμου, εφευρέτη και του άνδρα πίσω από τη θρυλική καπαρντίνα - όπως λέμε εμείς. Το φιλμ που φτιάξαμε είναι μια κλεφτή ματιά εμπνευσμένη από τη γεμάτη και απίστευτη ζωή, που ξετυλίχθηκε μέσα από την ιστορία του εικοστού αιώνα, με όλα τα πάνω και τα κάτω της".

The Tale of Thomas Burberry Campaign Lily James on embargo until 1 November 2016 8AM UK time
The Tale of Thomas Burberry 2016 Campaign Still

Εμείς έχουμε μόνο να σχολιάσουμε πως αν το φιλμ δεν ήταν μικρού μήκους, αλλά κανονική ταινία, σίγουρα θα τρέχαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες!