Η Vogue προκαλεί ξανά: Τι γράφει το άρθρο που έκανε έξαλλους τους χρήστες του διαδικτύου;

Η Vogue προκαλεί ξανά: Τι γράφει το άρθρο που έκανε έξαλλους τους χρήστες του διαδικτύου;

Οι απόψεις μιας συντάκτριας του περιοδικού για το γυναικείο ντεκολτέ ήταν η αφορμή για τον απόλυτο χαμό στα social media

"Ήρθε το τέλος του ντεκολτέ"; Αυτό αναρωτιέται η βρετανική Vogue σε άρθρο της, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφόρησε σήμερα, ένα άρθρο ασχολείται με "την απουσία των push-up σουτιέν παντού από την πασαρέλα μέχρι το κόκκινο χαλί. Το στήθος δε θα είναι έξω για τους άνδρες. Ή για κανέναν άλλον", γράφει η Kathleen Baird-Murray. Μάλιστα, στο Twitter του περιοδικού, η Kathleen αποφάσισε να ρωτήσει τους αναγνώστες αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τις απόψεις της και το αποτέλεσμα ήταν... ενδιαφέρον.

sub buzz 6143 1478110145 3

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα αυτό, αλλά και ο τρόπος που γράφτηκε, προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου. "Δηλαδή η Vogue λέει πως οι σωματότυποι όπως ο δικός μου είναι εκτός μόδας. Τι γίνεται με τις γυναίκες που απλά έχουν ντεκολτέ;", "Βασικά η Vogue είπε πως το στήθος δεν είναι πια στη μόδα. Δεν είναι έτσι το ανθρώπινο σώμα", ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που έγραψαν οι χρήστες του Twitter, ως απάντηση στην ανάρτηση του γνωστού περιοδικού.

Ποια είναι η δική σου γνώμη; Πες μας στα σχόλια!