Put a ring on it: Τα στυλ λατέρνα θα αγαπηθεί

Put a ring on it: Τα στυλ λατέρνα θα αγαπηθεί

Άνοιξε το μπουντουάρ της γιαγιάς σου, βρες τα παλιά της vintage δαχτυλίδια και φόρεσε τα όλα μαζί.

Είναι το νέο trend και επιτέλους ασχολείται με ένα από τα λιγότερο διάσημα σημεία του σώματος σου, τα δάχτυλα. Τέλος οι διακριτικές μικρές βέρες, με τις μικρές διαμαντένιες πετρούλες που φορούσες μέχρι τώρα. Η διακριτικότητα είναι πια passé και είναι ώρα να καλωσορίσεις τον extravaganza εαυτό σου και να αδειάσεις την μπιζουθήκη σου πάνω στα δάχτυλα σου.

Τα μεγάλα και ογκώδη δαχτυλίδια είναι το νέο trend και δεν έχεις παρά να βάψεις τα νύχια σου σε ένα ανοιξιάτικο χρώμα και να στολίσεις τα δάχτυλα σου.

1.Ημιπολίτιμες πέτρες και πολυτέλεια

rings_2

Συνδυάστε δύο trend μαζί, αφού οι ημιπολύτιμες πέτρες στα κοσμήματα είναι ό,τι πιο it και φορέστε δαχτυλίδια με πέτρες σε διάφορες αποχρώσεις. Επιλέξτε ογκώδη δαχτυλίδια και φορέστε τα όλα μαζί. Το πανέμορφο διπλό καταπράσινο Miss Selfridge στο ένα χέρι και στο άλλο το Topshop με την λευκή πέτρα, το ναυτικό Modcloth και το υπέροχο βεραμάν από τα Miss Selfridge. Ένα βερνίκι νυχιών σε σκούρο χρώμα θα ολοκληρώσει το look.

2.Νεανικό ασήμι

rings_1

Διάλεξε πιο μοντέρνες γραμμές και ασημένιες αποχρώσεις και φόρεσε ένα μεγάλο διπλό δαχτυλίδι με αστεράκια από το Modekungen -τα διπλά δαχτυλίδια είναι το απόλυτο trend- που θα καλύψει όλο σου το χέρι. Στο άλλο χέρι σου φόρεσε το δαχτυλίδι μίνι κασέτα από το Modcloth και το πανέμορφο μοβ τριανταφυλλάκι Forzieri. Ένα απλό μανό στο χρώμα του δέρματος θα δέσει πολύ με τα δαχτυλίδια σου.

3.Κουκουβάγια και οδικά πτηνά

rings_3

Άλλο ένα trend, η κουκουβάγια, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Τα πτηνά είναι της μόδας και τα δάχτυλα σου θα στολιστούν υπέροχα με τις μικρές σου κουκουβάγιες. Φόρεσε στο ένα δείχτη την υπέροχη κουκουβάγια του Modcloth και στο άλλο χέρι το κεφάλι κουκουβάγιας από το Modcloth, τα δύο ερωτευμένα πτηνά από την Piperlime και το υπέροχο δαχτυλίδι με την ημιπολύτιμη πέτρα των Miss Selfridge.