Ένα ταξίδι ως την «Ιταλία»: Το Press Day που μας έδειξε όλα όσα θα φορέσουμε αυτό το χειμώνα

Ένα ταξίδι ως την «Ιταλία»: Το Press Day που μας έδειξε όλα όσα θα φορέσουμε αυτό το χειμώνα

Η fashion editor του Queen βρέθηκε στο press day των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri και σου μεταφέρει την εμπειρία της

Το κάλεσμα έγραφε "Πύργος Πετρέζα", ένα πραγματικά μαγευτικό location, στα Σπάτα, που σε κάνει να αισθάνεσαι σα να έφυγες από το κέντρο της Αθήνας και να τηλεμεταφέρθηκες σε κάποιο εξοχικό της Τοσκάνης σε δευτερόλεπτα.

Οι συλλογές και οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 16/17 των brands Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri, παρουσιάστηκαν στο Press Day του Calin Group, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και η fashion editor του Queen, Ελίνα Μακροδημήτρη, μαζί με τη διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη ήταν εκεί και τα δοκίμασαν όλα. Τι ξεχωρίσαμε από τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands;

Calzedonia

Τρεις βασικές τάσεις που ντύνουν με calzedonia στυλ το πόδι παρουσίασε το ιταλικό legwear brand: Dark Romance ή αλλιώς back to black.

unspecified

To μαύρο δεσπόζει στα καλσόν με διαφάνειες και τούλι, στολίζεται με στρας, ζωγραφικά εφέ, δίχτυ. Κυριαρχούν τα διάτρητα σχέδια και η δαντέλα, το ανάγλυφο βελούδο, τα πουά, τα αστέρια καθώς και τα υφαντά μοτίβα, οι φιόγκοι και οι λεπτομέρειες από βελούδο.

unspecified 11

Urban Street: Επικρατούν τα fun κομμάτια, τα girly prints, οι μεγάλες V ρίγες και τα longuette καλσόν. Tα αστέρια είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ενώ τα leggings διαθέτουν τυπώματα, fun lettering και arty κεντήματα.

unspecified 4
unspecified 7

Glitter: καλσόν με λάμψεις αλλά και street style σχέδια από βισκόζ.


Η αντρική συλλογή διαθέτει hip σχέδια αλλά και κλασικά prints όπως και η παιδική συλλογή με τα χαρούμενα χρώματα και τα fun designs.

unspecified 6

Προχωράμε στο χώρο, ανακαλύπτοντας ξανά τα Intimissimi που θα λατρέψουμε για μια ακόμη χρονιά - πόσο μάλλον φέτος που το lingerie είναι μια από τις πιο hot τάσεις.

Η fall/winter συλλογή επαναπροσδιορίζει το ρομαντισμό με floral prints αλλά και oriental ύφος.

unspecified 14
unspecified 15

Τα κορμάκια έχουν τη τιμητική τους ενώ το ανδρόγυνο λουκ της knitwear collection προσδίδει άλλο τόνο στη μοντέρνα θηλυκότητα. Ζακέτες, μπλούζες και φορέματα αποτελούν την καλύτερη λύση για ντύσιμο 24/7 με ιταλική γοητεία. 


unspecified 16

Στα highlights η συλλογή-γλυκός πειρασμός που υπογράφει η Jenny Pie με σήμα κατατεθέν τη ρετρό καρφίτσα που κοσμεί όλα τα εσώρουχα.


unspecified 21

Η αντρική σειρά χαρακτηρίζεται τόσο για τις casual αποχρώσεις όσο και για τα funky prints στα Slip/Boxers. T-shirts και πιτζάμες σε λιτό αλλά μοντέρνο στυλ ενώ τη διαφορά κάνει η καινοτομία στις υφές.



Pop Culture: Η φιλοσοφία του street style κυριαρχεί στις συλλογές Tezenis που αποπνέουν νεανική, funky διάθεση. Κυριαρχούν οι γούνινες λεπτομέρειες και οι μαλακές, ζεστές υφές. Το Lurex, η δαντέλα και οι παγιέτες προσθέτουν sparkling πινελιές στο look ενώ τα 70s trends επανασυστήνονται με unwashed, σκούρα τζιν, σουέντ και μελανζέ πλέξεις.

unspecified 27
unspecified 26

Underwear: Όλα τα στυλ που θέλει ένα κορίτσι τα βρίσκει εδώ. Στα highlights η συλλογή που υπογράφει η Rita Ora με έμπνευση το black sexiness: 1 body, 2 σετ εσωρούχων κι 1 κιμονό.

unspecified 25

Κοινός παρονομαστής η δαντέλα, το βελούδο, το σατέν. 


Και για το τέλος; Cocooning! Πιτζάμες και easywear look για τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι με τα πιο γλυκά και funky σχέδια.

unspecified 29

Πέραν όμως από τα γνωστά και πολύ διαδεδομένα πια labels των Calzedonia, Intimissimi και Tezenis, στο Press Day ανακαλύψαμε και μια νέα, ολοκαίνουργια αγάπη, με το όνομα Falconeri.

Ένα Made in Italy brand με δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες. Εκπληκτικό tailoring, νεανικό και σοφιστικέ στυλ.

Ρούχα ιδανικά για τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής, φορέσιμα 24/7, που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την ήρεμη δύναμη του ντιζάιν σε απλές γραμμές, ζεστές φυσικές υφές με έμφαση στο κασμίρ και σοφιστικέ αποχρώσεις.

Η συλλογή Falconeri F/W 16-17 περιλαμβάνει τη γυναικεία και αντρική σειρά καθώς και 2 ζεστές, πολυτελείς σειρές, most wanted για κάθε it γκαρνταρόμπα: 
Ultra Soft Cashmere και Ultra Light Cashmere.

unspecified 32
unspecified 33
unspecified 34

Από την εκδήλωση φυσικά δεν έλειψαν και οι διάσημες παρουσίες.

unspecified 30

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δηλώνει πια fan των Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Falconeri κι έτσι, μαζί με τη σύντροφό του, Κλέλια, περιηγήθηκαν μαζί στο χώρο, ανακαλύπτοντας τις νέες συλλογές της σεζόν.