Πώς προετοιμάζεται η Bella Hadid για το μεγάλο show της Victoria's Secret;

Πώς προετοιμάζεται η Bella Hadid για το μεγάλο show της Victoria's Secret;

Το supermodel αποκαλύπτει!

Πώς είναι να περπατάς στο πιο σέξι fashion show της χρονιάς; Η Bella Hadid θα περπατήσει φέτος για πρώτη φορά στο catwalk του γνωστού οίκου εσωρούχων, Victoria's Secret και, όπως είναι φυσικό, προετοιμάζεται πυρετωδώς γι' αυτό.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά της, λίγες μόλις μέρες πριν φορέσει τα VS εσώρουχά της και μαγνητίσει όλα τα βλέμματα στην πασαρέλα: "Τρώω καθαρή πρωτεΐνη κάθε μέρα και γυμνάζομαι τρεις ώρες τη μέρα. Είναι τρελό, αλλά αν βάλεις ένα στόχο, μπορείς να τον πετύχεις. Το βάρος μου αυξομειώνεται πολύ. Δεν ήθελα να χάσω βάρος. Ήθελα να έχω στήθος. Οπίσθια. Αλλά δε φταίω εγώ. Το βάρος μου αυξομειώνεται όπως όλου του κόσμου και νομίζω, πως αν οι άνθρωποι πρόκειται να κρίνουν, αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούν αν κρίνουν, γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός".

Πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να νιώθει μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη; "Νομίζω πως κάθε άνθρωπος στον κόσμο έχει ανασφάλεειες. Είναι τρελό, γιατί σκέφτομαι πως όταν κοιτά ο κόσμος τα μοντέλα της VS και τα κορίτσια που περπατούν, σκέφτονται 'δεν είναι ανθρώπινες. Δεν έχουν ανασφάλειες', αλλά νομίζω πως κάθε ένα από τα κορίτσια που θα περπατήσει στην πασαρέλα μάλλον έχει μια ανασφάλεια", δήλωσε.

Εμείς, τι να πούμε; Απλά ανυπομονούμε να τη δούμε στην πασαρέλα!

main photo: Elle Brazil