Μπες κάτω από την ομπρέλα

Μπες κάτω από την ομπρέλα

Το trend της πρώτης εβδομάδας του Μάη.

Ο Μάιος μπήκε με φόρα και η άνοιξη ακόμα και στον τελευταίο μήνα της για φέτος δεν μας τα λέει και πολύ καλά. Ψύχρα, υγρασία και κυρίως βροχή, πολύ βροχή. Σύννεφα και βροχή, ώστε το μόνο αξεσουάρ που να θες να έχεις μαζί σου να είναι η stylish ομπρέλα σου.

Και φυσικά μία stylish ομπρέλα γιατί είναι η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά και όλα από την ομπρέλα θα κριθούν. Τέρμα οι μονόχρωμες και βαρετές ομπρέλες, η ομπρέλα είναι το νέο σου αξεσουάρ και πρέπει να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα σου.

1.Κοριτσίστικες καρδούλες (Moschino)

assderaw

Ιδανική για εσένα, την ρομαντική ψυχή, με το μεγάλο χαμόγελο και τα κόκκινα χείλια. Κρύψου κάτω από την ομπρέλα σου άνετα και άφησε την να δώσει αυτή το σωστό μήνυμα στο νεαρό που σε κοιτάει από το απέναντι πεζοδρόμιο,

2.Μικρά maraccon (John Lewis)

000136549

Η καλύτερη ομπρέλα για εσένα που είσαι γλυκατζού και δεν ντρέπεσαι καθόλου για αυτό. Εξάλλου τα maraccon είναι το νέο it γλυκό, που πρέπει να δοκιμάσεις.

3.Η ομπρέλα χάρτης (Modcloth)

13721-1

Για σένα που χάνεις πάντοτε το δρόμο και είσαι ένας σύγχρονος κοντορεβιθούλης. Μία ομπρέλα που θα σου θυμίζει που πρέπει να πας, τι έχεις ξεχάσει για να μην μείνεις ποτέ πίσω.

4.Αγγλικό πρωινό (Farfetch)

london-undercover-english-breakfast-umbrella-10058373_305304_1000

Για σένα που είσαι φαγανού και πιστεύεις ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Και τι πρωινό κιόλας, τυπικό αγγλικό πρωινό, γεμάτο θερμίδες και απόλαυση.

5.Πουλί στο κλουβί (Lulu Guinness)

UMBR719934108-B

Σου αρέσει γιατί δεν έχεις να κρύψεις τίποτα και δεν σε πειράζει να κοιτάνε όλοι μέσα από την see through ομπρέλα σου. Ενδείκνυται για εσένα που ντύνεσαι ρετρό και θες όλα τα μάτια να σε κοιτούν.