JCou: Πώς ένα ρολόι μπορεί να σε κάνει να εντυπωσιάσεις

Ερμιόνη Σαρρή
JCou: Πώς ένα ρολόι μπορεί να σε κάνει να εντυπωσιάσεις

Ρολόγια. Τα λατρεύουμε γιατί μπορούν να μας δώσουν στιλ, να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας, να μας κάνουν να εντυπωσιάσουμε και κυρίως… να μας βοηθήσουν να είμαστε στα ραντεβού στην ώρα μας!

Γιατί ένα JCou είναι το τέλειο δώρο για τις γιορτές

Τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, λοιπόν, τα ρολόγια αποτελούν ένα τέλειο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Τη δική μας προσοχή «έκλεψαν» τα JCou, τα πανέμορφα ρολόγια που συνδυάζουν μοναδικά τη διαχρονικότητα του κλασικού με τη γοητεία του μοντέρνου.

JCOU DOUKISSA

Ελευθερία κινήσεων, άνεση και έκφραση

Είτε σε πρωινές δραστηριότητες είτε σε βραδινές εμφανίσεις, η παρουσία των JCou είναι συνδεδεμένη με την αυθεντικότητα και την κομψότητα, που αναδεικνύεται επάξια από τη λαμπερή πρέσβειρα της μάρκας, τη Δούκισσα Νομικού!

Οι συλλογές Lady D και Star της JCou απλά εντυπωσιάζουν και κάθε μοντέλο της εταιρείας είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στην κάτοχό του ελευθερία κινήσεων, άνεση και έκφραση, ενώ ένα μεγάλο πλεονέκτημα και προστιθέμενη αξία στο όνομα JCou παραμένει η απολύτως προσιτή τιμή τους.

Τα ρολόγια που λατρέψαμε

Εμείς λατρέψαμε τα ρολόγια της JCou διότι πολύ απλά όταν τα φοράμε το look μας αυτόματα ανανεώνεται και γίνεται πιο εντυπωσιακό, πιο λαμπερό, πιο ελκυστικό. Και επειδή κάθε ρολόι είναι ξεχωριστό, η καθεμία μπορεί να διαλέξει εκείνο (ή και εκείνα) που αντιπροσωπεύει καλύτερα την προσωπικότητα και το στιλ της.

Γνωρίστε τη Lady D

Η φαντασία του κλασικού και το πάθος για το μοντέρνο δημιούργησαν ένα κομψοτέχνημα, τη νέα σειρά ρολογιών Lady D!

Η σειρά αποτελείται από οκτώ ρολόγια χρονογράφους, η κάσα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold, yellow gold και silver απόχρωση και διαμέτρου 40mm, ενώ έχουν βιδωτές κορώνες και καντράν σε πολλούς μοντέρνους χρωματισμούς! Επίσης, όλα τα ρολόγια της JCou διατίθενται με ατσάλινο μπρασελέ και δερμάτινα λουράκια, ενώ είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα.

Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα - ένα!

JCou Lady D JU16017-1: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι διαμέτρου 40mm, ασημί καντράν με rose gold λεπτομέρειες, ατσάλινο μπρασελέ.

JCOULADY1

JCou Lady D JU16017-2: Χρονογράφος, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Rose Gold καντράν, ατσάλινο μπρασελέ.

JCOU2

JCou Lady D JU16017-3: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, ανθρακί καντράν, ατσάλινο μπρασελέ.

JCOU3

JCou Lady D JU16017-4: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Μπλε καντράν, ατσάλινο δίχρωμο μπρασελέ σε ασημί και χρυσή απόχρωση.

JCOU4

JCou Lady D JU16017-5: Χρονογράφος, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, ανθρακί καντράν, ατσάλινο μπρασελέ σε χρυσή απόχρωση.

JCOU5

JCou Lady D JU16017-6: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ασημί καντράν, ατσάλινο μπρασελέ σε rose gold απόχρωση.

JCOU6

JCou Lady D JU16017-7: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ασημί καντράν, Μαύρο δερμάτινο λουράκι.

JCOU7

JCou Lady D JU16017-8: Χρονογράφος, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, rose gold καντράν, ροζ δερμάτινο λουράκι.

JCOU8

Τα επτά ρολόγια που θα σε κάνουν πραγματική Star

Όταν, όμως, η λάμψη συναντά την κομψότητα γεννιέται η συλλογή Star! Το ιδιαίτερο καντράν με τη λατινική αρίθμηση της ώρας στη θέση 12 και 6 καθώς και τις πέτρες που το διακοσμούν του δίνουν τη λάμψη παρόμοια με αυτή ενός αστεριού. Η σειρά αποτελείται από επτά ρολόγια, η κάσα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold, yellow gold και silvel απόχρωση και διαμέτρου 40mm.

JCou Star JU16018-1: Ρολόι, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, μπλε καντράν, ατσάλινο μπρασελέ σε rose gold απόχρωση.

JCOU9

JCou Star JU16018-2: Ρολόι, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Rose gold καντράν, ατσάλινο μπρασελέ σε rose gold απόχρωση.

JCOU10

JCou Star JU16018-3: Ρολόι, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ανθρακί καντράν, Ατσάλινο μπρασελέ σε rose gold απόχρωση.

JCOU11

JCou Star JU16018-4: Ρολόι, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, ασημί καντράν, ατσάλινο δίχρωμο μπρασελέ σε ασημί & rose gold απόχρωση.

JCOU12

JCou Star JU16018-5: Ρολόι, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, χακί καντράν, ατσάλινο δίχρωμο μπρασελέ σε ασημί και yellow gold απόχρωση.

JCOU13

JCou Star JU16018-6: Ρολόι, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι σε yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, Ασημί καντράν, Ατσάλινο μπρασελέ σε χρυσή απόχρωση

JCOU14

JCou Star JU16018-7: Ρολόι, Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαμέτρου 40mm, Ασημί καντράν με rose gold λεπτομέρειες, ατσάλινο μπρασελέ.

JCOU15

Κεντρική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο: TIMECENTER S.A.

Βουλής 14, Αθήνα - Τηλέφωνο 210 3313044. www.jcouwatches.com