Από τη Ρωσία με αγάπη

Από τη Ρωσία με αγάπη

Δύο πολυσεξουαλικά αγόρια από τη Μόσχα παίζουν electro μουσική και κάνουν striptease και live art performances γυμνοί!

Ο Petel είναι ψηλός, μελαχρινός, θυμίζει τον Thierry Mugler στα νιάτα του, είναι τέζα στα μούσκουλα, γυμνάζεται φανατικά κάθε μέρα και έχει τη συνήθεια κάθε φορά που παίζει μουσική στα club της Ρωσίας όσο ντυμένος και αν έχει μπει -συνήθως με θεατρικά κουστούμια ειδικά κατασκευασμένα για την εκάστοτε βραδιά- να τα πετάει όλα και να μένει τσίτσιδος και διαθέσιμος για να τον «αισθάνονται» up close and personal όλοι μα όλοι οι παρευρισκόμενοι clubbers σε κατάσταση υστερίας από ενθουσιασμό!

Ο Ostrikov είναι ξανθός, αδύνατος με μια θρασύτατη μακριά φράντζα στα δεξιά και θυμίζει λίγο τον front man των Scissor Sisters, αλλά φυσικά με περισσότερη ξινίλα, τουπέ και συστατικά πολύ μεγάλου star. Κατά την διάρκεια των dj set που μοιράζεται με τον Petel, μεταμορφώνεται live διαρκώς, αλλάζει περούκες και ενδυματολογικό στυλ σαν τα πουκάμισα, καθώς επίσης και σεξουαλικό φύλο γιατί έχει πάντα πρόχειρα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ένα γυναικείο lycra body για να ξεσκάει όταν κάνει πολύ ζέστη μέσα στο club.

Και οι δύο είναι ευρέως γνωστοί με την επωνυμία «Naked Djs» και δεν θα μπορούσαν να τιμούν αυτό τον τίτλο με περισσότερη πειστικότητα και αφοσίωση. Κάθε τους εμφάνιση είναι κυριολεκτικό performance με guests όπως τραγουδιστές της όπερας που αποθεώνουν φωνητικά ρώσικες άριες, παράλληλα με τα hard electro beats που «μιξάρουν» με τόση μαεστρία, θυμίζοντας τους Justice στην πιο underground εκδοχή τους.

Παράλληλα με τους ίδιους στο booth, εξτρεμιστικές φιγούρες βγαλμένες από trash science fiction comics και ντυμένοι από πάνω μέχρι κάτω με κοστούμια από rubber παλεύουν σεξουαλικά στη σκηνή μαζί με bodybuilders που κάνουν live επίδειξη των υπερφυσικών τους μυών και όχι μόνο, ασορτί με πάγκους γυμναστηρίου, που βρίσκονται πρόχειροι στη σκηνή για ζέσταμα.

Video walls προβάλουν εικόνες που αποθεώνουν το trash art και ακροβάτες παραληρούν με κάθε τους κίνηση, ενώ άνθρωποι βγάζουν φωτιές από το στόμα. Με λίγα λόγια όπως θα έπρεπε λογικά να είναι μία σωστή βραδιά για clubbing σε όποια πρωτεύουσα σέβεται λίγο τον εαυτό της, φυσικά συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Παρόλο, όμως, που τα αγόρια δεν μπορούν συνέχεια να κουβαλάνε όλο αυτό το τσίρκο μαζί στα μικρότερα venues που εμφανίζονται, δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς βρίσκουν και κάνουν από μπάνιο μόνο με σαμπάνια. μέχρι επίδειξη μόδας με αυτοσχέδιες δημιουργίες και φυσικά πολύ και καλό striptease.

Από ότι φαίνεται η Ρωσία έχει ανακαλύψει το μυστικό που θα την κάνει Νο1 club προορισμό, καθώς και οι Kazaky πριν από αυτούς έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να γίνει «της κολάσεως», χωρίς ενοχές ταμπού και προκαταλήψεις.

Δυστυχώς μόλις τους ανακάλυψα και τα γενέθλιά μου είναι πολύ κοντά αλλιώς μόνο με αυτούς θα ήθελα να γιορτάσω την έλευση μίας ακόμη χρονιάς στη ζωή μου χωρίς έννοιες, με πολύ τεστοστερόνη, αυτοσαρκασμό και αφηνιασμένους clubbers να ουρλιάζουν από ικανοποίηση.

Δείτε το βίντεo-δείγμα από το performance των Naked Djs.