Sporty Look: Νέες προτάσεις από τα adidas Originals by Rita Ora

Sporty Look: Νέες προτάσεις από τα adidas Originals by Rita Ora

Η νέα συλλογή Deconstruction είναι πιο δημιουργική και παιχνιδιάρικη από κάθε άλλη φορά.

adidasOriginals x RitaOra Deconstuction 3
adidasOriginals x RitaOra Deconstuction 5
adidasOriginals x RitaOra Deconstuction 4

Τα adidas Originals και η Rita Ora επανέρχονται με μια ακόμα νέα σειρά, συνεχίζοντας τη δημιουργική τους συνεργασία. Το απόλυτο street style brand εμπνέεται και πάλι από την αυθεντικότητα της Rita Ora, τη βασίλισσα των χρωμάτων, της ελεύθερης έκφρασης και του στιλ και συνεχίζουν να πρωτοπορούν συνδυάζοντας το κοινό τους όραμα για δημιουργία.

Η νέα συλλογή «Deconstruction» για τη χειμωνιάτικη σεζόν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες λεπτομέρειες και γραμμές, σχέδια που «υπνωτίζουν» και στοιχεία που θυμίζουν καλειδοσκόπιο. Χάρη στους έντονους χρωματικούς της συνδυασμούς, η νέα σειρά υπόσχεται εντυπωσιακές, παιχνιδιάρικες εμφανίσεις, με unisex ύφος.
Το «Banned from Normal», προσωπικό μότο της Rita Ora, μεταφέρεται στις προτάσεις της συλλογής, η οποία ενσωματώνει τις εκφράσεις, τα γραφικά και τα αγαπημένα χρώματα της εκρηκτικής pop star. Έντονα σχέδια και διαφορετικά υφάσματα ενώνονται και δημιουργούν μία ξεχωριστή ταυτότητα. Αστέρια, ρίγες και το χαρακτηριστικό λογότυπο των adidas Originals ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν τη βάση που αναδεικνύει τις χρωματικές αντιθέσεις, τα prints, τα ζωηρά slogan και το iconic branding της σειράς.

Η τάση του layering και ο μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων και υφασμάτων κυριαρχούν σε όλα τα βασικά κομμάτια της συλλογής. Φούτερ, κολάν που φοριούνται κάτω από σορτς, ολόσωμα playsuits και iconic sneakers όπως το Tubular Defiant σε κόκκινο χρώμα με άσπρα αστέρια και το Superstar με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που ανασχεδιάστηκαν πάνω στο στυλ και την έμπνευση της Rita, δημιουργούν μια απίθανη συλλογή με έντονη urban διάθεση για εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση.

Η νέα συλλογή «Deconstruction» των adidas Originals by Rita Ora είναι ήδη διαθέσιμη στα adidas Stores.