H Kατερίνα Ιωαννίδη παρουσίασε το γούρι της για τη νέα χρονιά

H Kατερίνα Ιωαννίδη παρουσίασε το γούρι της για τη νέα χρονιά

Και εμείς ήμασταν εκεί!

dvcv
vs
ccsc

Το brand κοσμημάτων Katerina Ioannidis & CO είναι ήδη έτοιμο για την εορταστική περίοδο. Τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Ιωαννίδη και ο Νικόλας Ναβροζίδης υποδέχθηκαν φίλους, πελάτες και εκπροσώπους του τύπου και των media για την παρουσίαση του νέου γουριού για το 2017, «Tears of Joy» στο κατάστημα της Αθήνας, στην οδό Αναγνωστοπούλου 15. Με την ευχή «η νέα χρονιά να είναι γεμάτη δάκρυα χαράς» το γούρι του 2017 είναι ένα δάκρυ από ασήμι ή επιχρυσωμένο ορείχαλκο και μπορεί να φορεθεί σαν κρεμαστό για το λαιμό ή σαν pin για το πέτο.

Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ το κατάστημα στο Κολωνάκι μετατράπηκε σε ένα hot spot για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το γούρι του 2017, τις συλλογές της γνωστής σχεδιάστριας καθώς και να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους κοσμήματα. Μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση προσέφερε ο αφρώδης οίνος Bianco Nero που δρόσισε με την πλούσια γεύση του όσους επισκέφθηκαν το κατάστημα.

Με ευχές για ένα δημιουργικό 2017, η Κατερίνα Ιωαννίδη και ο Νικόλας Ναβροζίδης αποχαιρέτισαν τους καλεσμένους τους, γεμάτοι χαρά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο έτος με το motto «Δάκρυα συγκίνησης και δάκρυα χαράς, δάκρυα ευτυχίας μ’ αυτούς που αγαπάς».

ccaca

Περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα στην Αθήνα:
Katerina Ioannidis Jewelry
Αναγνωστοπούλου 15, 10673, Αθήνα
Τ: +30 2103600140, E: info@katerinaioannidis.com,
www.katerinaioannidis.com