Η νέα συλλογή της Nike ήρθε για να απογειώσει το στυλ κάθε γυναίκας

Η νέα συλλογή της Nike ήρθε για να απογειώσει  το στυλ κάθε γυναίκας

Έξι δυναμικές γυναίκες, έξι διαφορετικές προσωπικότητες, με διαφορετικές καθημερινές ανάγκες φωτογραφίζονται με τη συλλογή Black & White της Nike.

Με πηγή έμπνευσης τη μοναδικότητα των σπουδαίων αθλητριών της Nike, η Black & White συλλογή εμπνέει κάθε γυναίκα που είναι δραστήρια, αθλητική, τολμηρή να απελευθερώσει τη γυναικεία της δύναμη. Προϊόντα σε μαύρο και λευκό, συνδυάζονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας προσωπικό στυλ για κάθε περίσταση.
Η συλλογή, για τις ανάγκες της οποίας φωτογραφίζονται οι: Ελένη Φουρείρα, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Αναστασία Καρακατσάνη, Μιρκέτα Βιδάλη, Ιωάννα Σαμαρά και Δανάη Γεωργαντά, φέρνει το διαχρονικό συνδυασμό black & white, στην προπόνηση, με προϊόντα που μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα, αναδεικνύοντας τη δημιουργική πλευρά κάθε γυναίκας και καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της. Η αξιοπιστία και καινοτομία της Nike σε ό,τι αφορά την κορυφαία τεχνολογία των αθλητικών ρούχων συνδυάζεται με απαράμιλλο στυλ και design υψηλής αισθητικής.
Το μαύρο κολακεύει και το άσπρο φωτίζει δημιουργώντας ένα εύκολο look. Η χρωματική αντιθέση χαρίζει όμορφο, εντυπωσιακό στυλ σε πολλούς συνδυασμούς. Κολάν, αθλητικοί στηθόδεσμοι, μπλουζάκια και σορτς προπόνησης σε black & white συνδυασμούς αναδεικνύουν κάθε στυλ και σώμα προσφέροντας άνεση και στήριξη.
Η Helen Boucher, VP Global Women’s Apparel της Nike αναφέρει σχετικά: «Ο σχεδιασμός ξεκινά πάντα ακούγοντας τις ανάγκες του αθλητή. Επιδιώξαμε μια πιο ολιστική προσέγγιση για το σχεδιασμό της Black and White collection. Οι γραμμές ανάμεσα στο καθημερινό στυλ και στο στυλ προπόνησης των γυναικών, είναι πλέον, πολύ λεπτές. Οι γυναίκες αναζητούν προϊόντα που λειτουργούν και εκτός γυμναστηρίου».
Η Nike παρουσιάζει μια συλλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των γυναικών που θέλουν να έχουν στυλ τόσο στην προπόνηση όσο και στην καθημερινότητα τους. Δείξε τη δημιουργική σου πλευρά.

Ιnfo: Ανακάλυψε τη Black & White συλλογή στα καταστήματα Nike και στο nike.com