Τι κοινό έχουν το Stranger Things με τα πιο διάσημα sneakers της δεκαετίας του '80;

Τι κοινό έχουν το Stranger Things με τα πιο διάσημα sneakers της δεκαετίας του '80;

H «Eleven» όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

landscape 1487027470 hbz millie converse index
1487029148 hbz eleven converse embed

Η 12χρονη Millie Bobby Brown μπορεί να ήταν μοντέλο αλλά έγινε γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά-φαινόμενο του Νetflix, «Stranger Things». Η τηλεοπτική «Εleven» συμμετέχει στην νέα καμπάνια των iconic sneakers των Converse, «Chuck Taylor», γνωστών και ως «Chucks».

Η 12χρονη κάνει αυτό που γνωρίζει καλά λόγω της σειράς που συμμετέχει, γυρίζει πίσω στη δεκαετία του 1980 (το «Stranger Things» διαδραματίζεται υποτίθεται πίσω στο 1983) και «συναντά» και άλλου κινηματογραφικούς χαρακτήρες από ταινίες των ‘80s που φορούσαν τα Chucks. Από την Allison Reynolds του «The Breakfast Club», μέχρι τον Marty McFly του «Επιστροφή στο Μέλλον», μέχρι φυσικά τον δικό της χαρακτήρα, την «Εleven» που τα φοράει στη σειρά.

Η «Εleven» με τα Chucks της στη σειρά
Στην διαφήμιση, που αποτελεί μέρος της καμπάνιας «Forever Chuck», εμφανίζεται και η ενδυματολόγος-σχεδιάστρια, Stephanie Collie, η οποία εξηγεί μιλώντας για τον χαρακτήρα της Millie στο «Stranger Things»: «Ο ρόλος δεν θα ήταν ολοκληρωμένος και η προσωπικότητά της δεν θα ξεδιπλωνόταν αν δεν φορούσε αυτά τα παπούτσια». Πόσο δίκαιο έχει!
Δες την διαφήμιση: