Αγόρασε και εσύ από Louis Vuitton μέχρι Zara με έως -85% από τις πιο stylish ντουλάπες!

Ερμιόνη Σαρρή
Αγόρασε και εσύ από Louis Vuitton μέχρι Zara με έως -85% από τις πιο stylish ντουλάπες!

Αυτή είναι η πιο fashionable πλατφόρμα που θα σε κερδίσει με το πρώτο... κλικ.

Κάθε μέρα παρατηρείς να περνούν από δίπλα σου γυναίκες με διαφορετικό και ιδιαίτερο στυλ. Αυτό βέβαια το συναντάς και στη δική σου παρέα. Κάποια θα προτιμήσει bohemian στυλ, άλλη θα είναι ντυμένη με rock κομμάτια, ενώ η τρίτη της παρέας μπορεί να υποστηρίζει το νέο athleisure ύφος. Ό,τι σε εμπνέει μπορεί σήμερα να γίνει δικό σου!

Πρόσφατα, ανακάλυψα στο διαδίκτυο τον πιο hot γυναικείο θησαυρό και ήρθε η ώρα να τον μοιραστώ μαζί σας. Το Wildrobe είναι η πιο cool και fashionable διαδικτυακή πλατφόρμα για να πουλάς και να αγοράζεις branded ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε εξαιρετική κατάσταση μέσα από τις ντουλάπες των πιο stylish κοριτσιών που έχεις αγαπήσει μέσα από το instagram και όχι μόνο!

Screens wildrobe

Για να πάρεις μία πολύ μικρή ιδέα του τι εστί shopping therapy με Wildrobe-κό τρόπο θα σου αποκαλύψω πως η πρώτη μου αγορά έγινε ενώ ήμουν στο καράβι και επέστρεφα από μία mini εξόρμηση στο εξοχικό μου. Δε χρειάστηκε να περπατήσω με τις ώρες στους δρόμους, να ψάξω ανάμεσα στις κρεμάστρες με τα εκπτωτικά κομμάτια ή να περιμένω με τις ώρες στην ουρά για το ταμείο. Το κινητό μου μόνο αρκούσε. To μικρό Louis Vuitton τσαντάκι που χρόνια αναζητούσα αλλά το budget μου ποτέ δε με άφηνε να φτάσω μέχρι το ταμείο της boutique (ούτε και στην πόρτα της), βρισκόταν τώρα στο Wildrobe με 50% έκπτωση. Σκέψου λίγο πως έλαμψαν τα μάτια μου. Γυναίκα είσαι και θα με καταλάβεις. Τα second hand αντικείμενα έχουν πλέον μπει στις ζωές μας, τα φορούν καθημερινά οι πιο διάσημες fashion bloggers, όπως η Chiara Ferragni και τα ερωτευόμαστε όλο και περισσότερο!

Wildrobe Newsletter HomePage

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες του Wildrobe και μέσα σε λίγα 24ωρα το clutch bag ήταν ήδη στο γραφείο μου (ναι, το delivery και η πληρωμή γίνεται όπως θες εσύ). Μόλις άνοιξα το πακέτο αισθάνθηκα σα να μου είχαν στείλει το τσαντάκι μου κατευθείαν από κάποια Παριζιάνικη boutique.. Τα κορίτσια στο γραφείο, αρχικά δε με πίστευαν μέχρι που πληκτρολόγησαν στον browser του υπολογιστή τους www.wildrobe.com και πείστηκαν πως δε χρειάστηκε να ξοδέψω το μισό μου (και κάτι παραπάνω) μισθό για να το αποκτήσω. Ο κόσμος του second hand μπήκε και στη δική τους ζωή. Φίλες μου είναι και όφειλα να τους μάθω τα μυστικά του smart shopping. Για εσένα έχω ένα τέλειο δώρο, αλλά κάνε υπομονή μέχρι το τέλος του άρθρου!

Το καλύτερο; Το Wildrobe ελέγχει το αντικείμενο που εσύ αγόρασες για το αν είναι σε άριστη κατάσταση και έπειτα στο αποστέλλει συσκευασμένο σαν καινούργιο. Εύκολα, απλά και με ασφάλεια. Να γιατί θεωρώ πως είναι ακόμα καλύτερο και από το e-bay. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβεις κάποιο κομμάτι κακομεταχειρισμένο, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς με το άνοιγμα του πακέτου σου. Στην ουσία το Wildrobe εγγυάται τα χρήματά σου.

Wildrobe Shopping Bag

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορείς να βρεις επώνυμα κομμάτια σε όλες τις τιμές, οπότε μη διστάσεις να αγοράσεις και στην κολλητή ή την αδερφή σου αυτό το ζευγάρι slippers που βλέπει τις bloggers να φορούν συνέχεια. Θα σε λατρέψει! Αν πάλι κάποια από τις δύο είναι κορίτσι της πόλης και θέλει να κυκλοφορεί πάντα άνετη και στυλάτη, ένα μικρό MCM backpack είναι αυτό ακριβώς που αποζητά ως επόμενο δώρο γενεθλίων.

Και επειδή θέλω να ανακαλύψεις και εσύ μαζί μου αυτόν τον τόσο fashionable κόσμο που τόση ώρα σου περιγράφω, το Queen.gr και το Wildrobe σου κάνουν ένα δώρο.

Logo wildrobe

Αποκλειστικά για τις αναγνώστριές μας: απόλαυσε 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά σου στο www.wildrobe.com χρησιμοποιώντας το κουπόνι QUEEN15 κατά τη διαδικασία της αγοράς. Ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Wildrobe, I love u more!