Eίναι αυτό το στεφάνι από οργανική κάνναβη ό,τι πιο περίεργο θα δεις φέτος στο Coachella;

Eίναι αυτό το στεφάνι από οργανική κάνναβη ό,τι πιο περίεργο θα δεις φέτος στο Coachella;

Με το που το δεις είναι ένα απλό στεφάνι με λουλούδια, σε δεύτερη ανάγνωση όμως...

Δεν ξέρω αν είσαι fan της indie μουσικής, αλλά και να μην είσαι το πιο γνωστό αμερικανικό μουσικό festival, το Coachella, σίγουρα το γνωρίζεις. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζεύονται στην Καλιφόρνια, στο Coachella Valley άνθρωποι από όλο τον κόσμο που θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτό το ψυχεδελικό, bohemian «πανηγύρι» που ενώνει τους Radiohead και τους New Order με την 70s πλευρά της μόδας. Κοπέλες με καυτά σορτς και kimonos, με μίνι floral φορέματα και παντελόνια-καμπάνες, περιμένουν να ακούσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα σε ένα πάρτυ που κρατάει δύο Σαββατοκύριακα του Απριλίου (το φετινό φεστιβάλ γίνεται σε δύο περίπου εβδομάδες) και να φωτογραφηθούν στο πιο hippie event του χρόνου.


Τα αξεσουάρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην συγκεκριμένη οργάνωση, όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, δεν είναι μίνιμαλ. Μιλάμε για μακριά σκουλαρίκια, για πολλά βραχιόλια, για δαχτυλίδια με μεγάλες πέτρες και φυσικά για το σήμα κατατεθέν τoυ μουσικού φεστιβάλ, το flower crown (aka στεφάνι με λουλούδια). Φέτος όμως το χαρακτηριστικό αυτό headpiece βγαίνει και σε μία νέα, πιο εκκεντρική εκδοχή.


Η Lowell Farms, μία εταιρία που παράγει οργανική κάνναβη, δημιουργεί αποκλειστικά για το Coachella ένα στεφάνι που θα μοιάζει οπτικά με μία πανδαισία από λουλούδια, αλλά στην πραγματικότητα θα έχει πάνω του τρεις διαφορετικές ποικιλίες οργανικής κάνναβης. Το crown θα είναι διαθέσιμο στο Palm Springs, το οποίο είναι περίπου 15 λεπτά από την κοιλάδα που γίνεται το event και θα κοστίζει περίπου 55 Ευρώ. Μέχρι στιγμής αυτό είναι σίγουρα το πιο εκκεντρικό αξεσουάρ που έχουμε δει σε αντίστοιχη διοργάνωση και το παράδοξο είναι πως δεν του φαίνεται καθόλου... εκτός αν είσαι κάπου κοντά και το δεις αν αρπάζει φωτιά.