O Pete Doherty τώρα και fashion icon!

O Pete Doherty τώρα και fashion icon!

Μετά τις αμέτρητες κραιπάλες, τα ναρκωτικά, τη βρώμικη ζωή του rock n roll ειδώλου και τη συλλογή κοσμημάτων Albion Trinketry στο πλάι της σχεδιάστριας Hannah Martin, ο Pete Doherty μπαίνει δυναμικά στο χώρο και της μόδας.

Ο πρώην της Kate Moss, που αναστήθηκε το τελευταίο διάστημα από τις στάχτες του και έχει μπει σε φάση τρελής δημιουργικότητας, κάνει ντουέτο με τους The Kooples σε μια συλλογή ρούχων για άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη σε μαγαζιά και online.

Η σειρά θα εκπροσωπεί το πρόσωπο του απόλυτου δανδή και θα περιλαμβάνει μποέμ κοστούμια τα οποία θα είναι εμπνευσμένα από τον Λόρδο Βύρωνα και άλλους παρόμοιους καταραμένους ήρωες. Αξεσουάρ όπως δαχτυλίδια και ρολόγια έρχονται να ολοκληρώσουν το σύνολο συνδυάζοντας γαλλική chic αφρόκρεμα με βρετανικές πινελιές.

Σημειωτέον ότι οι The Kooples ιδρύθηκαν το 2008 από τα αδέρφια Alexandre, Laurent and Raphael Elicha τα οποία σταδιακά απλώνουν τα πλοκάμια τους στη μουσική βιομηχανία. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Doherty εισβάλλει στο χώρο της μόδας... το 2007 είχε σχεδιάσει t-shirts για το label Gio-Goi. Ο ίδιος ξέρει άλλωστε τις επιταγές του coolness και από την καλή και από την ανάποδη.