Η MIGATO στηρίζει την ελληνική μόδα και εκτός συνόρων!

Η MIGATO στηρίζει την ελληνική μόδα και εκτός συνόρων!

Η MIGATO συμμετέχει στην Balkan Fashion Week και κλέβει τις εντυπώσεις.

Η MIGATO ήταν ο επίσημος χορηγός υποδημάτων στα fashion shows Ελλήνων σχεδιαστών που συμμετείχαν στην Balkan Fashion Week 2017, που πραγματοποιήθηκε 5-11 Ιουνίου στα διεθνούς φήμης κινηματογραφικά studio Nu Boyana στη Sofia της Βουλγαρίας.

ATHENA BY TRANOULIS 9

Η MIGATO συμπλήρωσε στυλιστικά με τα υποδήματά της τις πασαρέλες των brands: Athena by Tranoulis, του νέου brand του γνωστού οίκου Τρανούλη, που έκανε ένα international fashion protest για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στα εντυπωσιακά κινηματογραφικά σετ της Ρωμαϊκής αγοράς του Nuboyana.

ATHENA BY TRANOULIS 1
ATHENA BY TRANOULIS 8

Το επόμενο brand με το οποίο συνεργάστηκε ήταν το Nude, του νέου σχεδιαστή Ζήση Κουκουλόπουλου που παρουσίασε ένα μοναδικό fashion installation στο κινηματογραφικό στούντιο του London Street, με τις νέες luxury ξύλινες τσάντες που εμφάνισε για πρώτη φορά κατα τη διάρκεια του Balkan Fashion Week.

NUDE 6537
NUDE 6557

Το τρίτο fashion label ήταν αυτό της Pinelopi Ralli, της ομώνυμης σχεδιάστριας που παρουσίασε με τεράστια επιτυχία τα μαγιώ και τα καφτάνια της στο ειδικά διαμορφωμένο κινηματογραφικό σετ που αναπαριστούσε την Κούβα, δίνοντας τον κατάλληλο αέρα στα εντυπωσιακά μαγιό.

PINELOPI RALLI 4687
PINELOPI RALLI 4693
PINELOPI RALLI 4713
PINELOPI RALLI 4764

Και τέλος, τα παπούτσια MIGATO συνόδευσαν τις δημιουργίες Las Zebras, της σχεδιάστριας Εύας Γούναρη που σχεδιάζει εντυπωσιακά jackets εμπνευσμένη από την παράδοση και τα χρώματα της Αφρικής, αφήνοντας ένα οικολογικό αποτύπωμα.

LAS ZEBRAS 3489
LAS ZEBRAS 3620
LAS ZEBRAS 3642

Η διοργάνωση της ελληνικής αποστολής έγινε από την Weird Authentic People, ένα Fashion Branding Agency παγκόσμιας εμβέλειας. Βρείτε τα υποδήματα MIGATO σε ένα από τα 90 καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο eshop www.migato.com.