Η νέα F/W 2017-18 συλλογή των Marks & Spencer μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας

Η νέα F/W 2017-18 συλλογή των Marks & Spencer μας κάνει να ανυπομονούμε να έρθει ο χειμώνας

Τo αγαπημένο μας brand υποδέχεται τη καινούργια σεζόν με μια collection που χαρίζει αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

AW1718 CUT OUT1
AW1718 CUT OUT5

Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη νέα σεζόν με προσεγμένα και ευκολοφόρετα σχέδια, που συνδυάζουν εκλεπτυσμένο στυλ με καινοτόμο σχεδιασμό, έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και τον συνεχώς μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής της. Η νέα συλλογή διαθέτει ποικιλία σχεδίων, με διακριτικές πινελιές που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και αποδεικνύουν ότι τελικά υπάρχει, το ιδανικό φόρεμα για κάθε περίσταση ή το statement παντελόνι.

«Διαχρονικά» υφάσματα σε γήινα χρώματα καθορίζουν τη φθινοπωρινή τάση, χαρίζοντας στην κλασσική εμφάνιση μια σύγχρονη ματιά. Τα αγαπημένα καρό, τα πολυτελή βελούδα και τα μοναδικά πλεκτά ανανεώνονται, δημιουργώντας κομψά σχέδια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.
Επιπλέον, τη νέα συλλογή συνθέτουν κομμάτια σε έντονα χρώματα, όπως το βαθύ κόκκινο με το «ζωηρό» φούξια και το σκούρο μπλε με το ζεστό κάραμελ, που συνδυάζονται αρμονικά, για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ζεστές faux γούνες, παστέλ φλοράλ και λαμπερά σύνολα που προσδίδουν μια δόση πολυτέλειας και υπέροχα αξεσουάρ που μεταμορφώνουν κάθε look, δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα.
Παράλληλα, το ρομαντικό ταξίδι στον κόσμο των εσωρούχων συνεχίζεται, μέσα από δαντέλα, απαλά σατέν και βελούδινα υφάσματα σε θηλυκά σχέδια, ενώ σε πρωταγωνιστές της σεζόν αναδεικνύονται, τα μαλακά σουτιέν, χωρίς μπανέλα, χωρίς ενίσχυση και σε στυλ bralette.
Δίνοντας έμφαση στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, την άνεση και την υψηλή ποιότητα, η νέα συλλογή εσωρούχων M&S, χαρακτηρίζεται από καινοτόμες τεχνικές και υφάσματα, που στηρίζουν και σμιλεύουν το σώμα, προσφέροντας άνεση και ευελιξία στην καθημερινότητα, από πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα Marks & Spencer εγκαινιάζουν τη νέα σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18, με μια συλλογή σχεδιασμένη για να ταιριάζει στον απαιτητικό τρόπο ζωής κάθε γυναίκας και να την κολακεύει σε κάθε περίσταση, χαρίζοντας της αυτοπεποίθηση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το στιλ.

AW1718 CUT OUT82
AW1718 CUT OUT96
AW1718 CUT OUT4

Οι τάσεις των M&S για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας ‘17-18



Ακολουθήστε τα M&S:

Facebook: Marks & Spencer

Instagram: marksandspencer