Δες την πρώτη εμφάνιση της συλλογής F/W 2017 του Raf Simons για την Calvin Klein

Η Calvin Klein, παρουσίασε την παγκόσμια multi-media διαφημιστική καμπάνια Φθινόπωρο 2017 για την CALVIN KLEIN 205W39NYC, η οποία αποτελεί την πρώτη εμφάνιση της συλλογής CALVIN KLEIN 205W39NYC από τον Raf Simons.

Μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του φωτογράφου Willy Vanderperre, στην εκρηκτική καμπάνια πρωταγωνιστεί ένα cast 22 μοντέλων που ποζάρουν μπροστά σε billboard με την καμπάνια CALVIN KLEIN: American Classics της περασμένης σεζόν. Οι διαφημιστικές πινακίδες της προηγούμενης καμπάνιας - οι οποίες περιλαμβάνουν έργα του καλλιτέχνη Andy Warhol – στήθηκαν στην έρημο της Καλιφόρνια λίγες μέρες πριν τη φωτογράφηση.
calvin klein 205w39nyc f17 campaign ph willy vanderperre 03
Η καμπάνια είναι μια μελέτη της τέχνης και του τεχνάσματος, του πραγματικού και του φανταστικού, των συνηθειών του κόσμου της υψηλής μόδας σε συνδυασμό με την αίσθηση της καθημερινότητας. Τελικά, η καμπάνια διερευνά την κινηματογραφική και ρομαντική άποψη που έχει την Αμερική ένας εξωτερικός παρατηρητής, έναν ονειρικό κόσμο που παίρνει σάρκα και οστά για τον Chief Creative Officer Raf Simons και τον Creative Director Pieter Mulier.
calvin klein 205w39nyc f17 campaign ph willy vanderperre 01
Η νέα συλλογή CALVIN KLEIN 205W39NYC που παρουσιάζεται στην καμπάνια αποτελείται από ολόσωμες στολές, κομμάτια με πλαστική επένδυση, παλαιά χειροποίητα καπιτονέ υφάσματα, ρούχα εργασίας και κομμάτια με εμφανείς επιρροές από την Άγρια Δύση. Η σειρά περιλαμβάνει και την παρουσίαση της CALVIN KLEIN JEANS ESTABLISHED 1978, μιας νέας designer denim σειράς που θα αποτελεί μέρος της CALVIN KLEIN 205W39NYC. Η σειρά περιλαμβάνει κομμάτια που διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό patch με μια σιλουέτα που αντλεί έμπνευση από την εμβληματική πόζα της Brooke Shields για την καμπάνια για Calvin Klein Jeans το 1981 μέσα από τον φακό του Richard Avedon.
calvin klein 205w39nyc f17 campaign ph willy vanderperre 02
Η ιστορική πλέον καμπάνια παρουσιάστηκε λίγο μετά το λανσάρισμα της συλλογής Calvin Klein Jeans και του designer jeans concept. Mε αυτό τον τρόπο, η CALVIN KLEIN JEANS ESTABLISHED 1978 εξυμνεί τόσο την ιστορία της μάρκας, όσο και το μέλλον της.
calvin klein 205w39nyc f17 campaign ph willy vanderperre 04

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ