Καλοκαίριασε στη Chanel

Καλοκαίριασε στη Chanel

Η Chanel ανοίγει τις πόρτες της στο καλοκαίρι με δύο ξεχωριστές boutiques, μια στις Κάννες και μια στο τροπικό Saint-Tropez.

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση της κολεξιόν Croisière 2012, ο φινετσάτος οίκος Chanel παίρνει τα ηνία και υποδέχεται το καλοκαίρι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δύο είναι οι νέες του boutiques, μία στις Κάννες που θα ανοίξει το Μάη και μία στο Saint-Tropez μέσα στον Ιούνη. Και οι δύο δε θα είναι «μόνιμες», με την έννοια ότι θα λειτουργήσουν για μια δεδομένη χρονική περίοδο στα συγκεκριμένα αυτά μέρη.

Η boutique στις Κάννες, τοποθετημένη στο κεντρικό σημείο της Croisette, θα διαρκέσει όσο και το φεστιβάλ, δηλαδή από τις 11 ως τις 22 Μαΐου. Στα χρώματα του χρυσού και του μαύρου και εμπνευσμένη από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011, ο χώρος προβλέπεται να αντικατοπτρίσει όλη τη λάμψη και το γκλαμ του Χόλιγουντ.

Από την άλλη, η boutique στο Saint-Tropez θα φιλοξενηθεί σε μια υπερπολυτελή βίλλα του 1850 από 1η Ιουνίου ως τις 2 Οκτωβρίου. Η θεματική της φαίνεται να είναι η έμφαση στις αντιθέσεις ανάμεσα στο μινιμαλιστικό στοιχείο και την extravaganza.

Ο οίκος Chanel ξέρει το μυστικό της γοητείας και αυτό το αποκαλύπετει σε κάθε του κίνηση.