Για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια ένα αγόρι στο εξώφυλλο του περιοδικού i-D

Για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια ένα αγόρι στο εξώφυλλο του περιοδικού i-D

Αύριο κυκλοφορεί το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού i-D με έξι διαφορετικά εξώφυλλα.

Στις 12 Μαΐου το νέο τεύχος του i-D με τίτλο «The Hedonist Issue» θα βρίσκεται στα περίπτερα και μάλιστα σε έξι διαφορετικές εκδόσεις. Όχι, δεν θα είναι έξι διαφορετικά περιοδικά, αλλά το ίδιο περιοδικό με έξι εξώφυλλα.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα τέσσερα από τα έξι εξώφυλλα σε ένα τεύχος που τα έχει όλα, από κρυφές πτυχές της Lady Gaga μέχρι φωτογραφίσεις με τα πιο ταλαντούχα top models.

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια, που ένα μοντέλο αγόρι κοσμεί το εξώφυλλο το i-D. Ο λόγος για τον Patrick O'Donnel, ένα νεοεισερχόμενο πρόσωπο στο χώρο του modeling, που φωτογραφήθηκε από τον Alasdair McLellan. Όσων αφορά στα υπόλοιπα τρία εξώφυλλα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα φιγουράρουν η σαρανταεξάχρονη top model Kristen McMenamy φωτογραφημένη από τον Josh Olins, η δεκαεξάχρονη Daphne Groeneveld (η μικρή που ήρθε για να μείνει και πόζαρε φιλήδονα το Δεκέμβριο με τον Tom Ford στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue) φωτογραφημένη από τον Dan Jackson και η Stella Tennant (πρωταγωνίστρια μαζί με την Freja Beha Erichsen στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Chanel) φωτογραφημένη από τον Paolo Roversi.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα δύο εξώφυλλα, που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.