Oι πραγματικές φωτογραφίες της Jackie Kennedy που αντέγραψε η Kim Kardashian

Oι πραγματικές φωτογραφίες της Jackie Kennedy που αντέγραψε η Kim Kardashian

Δεν υπάρχει «παρθενογένεση στην τέχνη» ούτε στα outfits και η Kim Kardashian το απέδειξε με την πρόσφατη φωτογράφηση της στο περιοδικό Interview.

Η Kim Kardashian και η τετράχρονη κόρη της, North West, γύρισαν πίσω στα 60s για χάρη του περιοδικού Interview και του φωτογραφικού φακού του Steven Klein. Δύο χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία για το περιοδικό LOVE και τις αμφιλεγόμενες πόζες της με μία φουσκωτή κούκλα, η κυρία West δοκίμασε κάτι λιγότερο sexy αλλά εξίσου προβοκατόρικο, αναπαριστώντας εμβληματικά σύνολα και φωτογραφίες από την θητεία της Jackie Kennedy ως Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., στο πλευρό του τότε Προέδρου της Αμερικής, John. Aπό το αυστηρό μαύρο ταγιέρ που φορούσε τη μέρα της κηδείας του, μέχρι το ιβουάρ με τον ψηλό γιακά με το οποίο εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του San Antonio μία μέρα πριν την δολοφονία του, η Κim ενσάρκωσε σε βαθμό απόλυτης οπτικής ταύτισης τα looks της Jackie’O, δημιουργώντας ένα vintage style κομψό και δυναμικό την ίδια στιγμή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Steven Klein που με έπεισε να κάνω μια φωτογράφιση πολύ διαφορετική, η οποία απέπνεε δυναμισμό, και μου έδωσε την ευκαιρία να αποτίσω τον δικό μου φόρο τιμής στην Jackie Kennedy, την οποία θαυμάζω και σέβομαι», δήλωσε η Κim. Tα σύνολα που φόρεσε η Kardashian ήταν, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, πιστή αντιγραφή των αυθεντικών κομματιών την Jackie και ήταν δημιουργίες H&M. «Ήταν ένας πολύ κομψός τρόπος να κάνουμε την δική μας ρετροσπεκτίβα για την Kennedy και ταυτόχρονα ήταν μοντέρνος και επίκαιρος. Η Kim είναι ένας ‘χαμαιλέοντας’ όταν φωτογραφίζεται και μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί μπροστά στον φακό. Είναι μια σύγχρονη μούσα!» είπε ο Κlein και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα.