Η πιο διάσημη Σκανδιναβή fashion blogger μας έδειξε πoιο είναι το επόμενο γαμήλιο trend

Η πιο διάσημη Σκανδιναβή fashion blogger μας έδειξε πoιο είναι το επόμενο γαμήλιο trend

Η Pernille Teisbaek παντρεύτηκε στην πιο στυλάτη τελετή που έχεις δει ποτέ.

Γεννημένη στην Κοπεγχάγη, η πιο γνωστή fashion blogger της Δανίας, η Pernille Teisbaek, παντρεύτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Philip Lotko. Σε μια μαγευτική τελετή που έγινε στην χώρα της –και παρακολουθήσαμε καρέ καρέ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- θαυμάσαμε το στενό, μακρυμάνικο Vera Wang νυφικό της.

Eντυπωσιαστήκαμε από την επιλογή της Bottega Veneta μπλε, βελούδινης τσάντας της (ενός μικρού διακριτικού clutch που κρατούσε στα χέρια της) και τα μακριά vintage like σκουλαρίκια της και τον αυστηρό μα στυλάτο κότσο της. Το κομμάτι όμως με το οποίο έμελλε να κάνει fashion statement και να ορίσει το top bridal trend της επόμενης σεζόν, δεν ήταν άλλο από την ζώνη από πέρλες που φορούσε στη μέση της.

Custom made από το νυφικό site με αξεσουάρ, WeddingsbyGudnitz.com, ήταν overisized και είχε μια μεγάλη retro αγκράφα, από πέρλες φυσικά. Ένα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις δημιουργώντας 80s σύνολα και εκτός «νυφικών περιστάσεων» και να το βάλεις πάνω από oversized πουλόβερ ή φορέματα με έξτρα όγκο.

Η ζώνη με τις πέρλες, λοιπόν, είναι ένα από τα πιο hot wedding accessories της επόμενης σεζόν και αν θέλεις τη γνώμη μας, και από το πιο ευφάνταστα. Ευχαριστούμε Pernille για αυτό!