Φέτος το φθινόπωρο θα νιώσεις μια απίστευτη έλξη για αυτά τα εσώρουχα

Φέτος το φθινόπωρο θα νιώσεις μια απίστευτη έλξη για αυτά τα εσώρουχα

H F/W 2017-18 συλλογή της Women’Secret σου εξασφαλίζει την καλύτερη μετάβαση στη νέα σεζόν.

WS AUTUMN 2017 10
WS AUTUMN 2017 18
WS AUTUMN 2017 17
WS AUTUMN 2017 15

Με τη νέα της συλλογή, η Women'secret, προτείνει σχέδια που απευθύνονται περισσότερο από ποτέ στις ενήλικες γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την πιο σέξυ πλευρά του εαυτού τους, με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο. Η φθινοπωρινή έλξη αφήνει πίσω της το γεμάτο με χρώμα καλοκαίρι για να εισέλθει στον μονόχρωμο, διαχρονικό και ντελικάτο κόσμο της αποπλάνησης και του αισθησιασμού.

Το βελούδο κυριαρχεί και φέτος στα σουτιέν με multi-straps πλάτες και cups με νέα σχέδια: Πάντα στοχεύοντας στο μέγιστο αισθησιασμό εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την τέλεια εφαρμογή - ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει το brand. Μακριά σατέν νυχτικά συνδυασμένα με αισθησιακές δαντέλες και σαγηνευτικά κορμάκια, θα είναι οι κυρίαρχοι αυτής της σεζόν.

Eπίση, είναι της μόδας να φοράμε πιτζάμες και έξω από το σπίτι, αν και σε αυτήν την περίπτωση... δεν είναι πραγματικά πιτζάμες και δεν είναι απαραίτητο να βγείτε εκτός σπιτιού. Η εργασία από σπίτι είναι όλο και πιο συχνό φαινόμενο και φυσικά, η άνεση του να μένεις εντός δεν απαγορεύει το να φοράμε όλα τα τελευταία trends. Joggers, T-shirts, φούτερ: ανακαλύψτε ρούχα «πολλών χρήσεων» σε ουδέτερα χρώματα, με ιδιαίτερες υφές και τόσο άνετα που θα διευκολύνουν την πολύωρη εργασία στο σπίτι.

Αυτό το φθινόπωρο, η Women’Secret ανανέωσε τη συλλογή της για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των γυναικών που θέλουν να νιώθουν όμορφες και θηλυκές χωρίς να θυσιάζουν την άνεση τους. Πιο απαλά χρώματα, λεπτομερώς σχεδιασμένα prints, νέες υφές, σχέδια και υφάσματα για πιτζάμες, πιο θηλυκές από ποτέ. Βαμβακερά και μεταξωτά, σατέν με δαντέλα, πολλές λεπτομέρειες, πιτζάμες ανδρικού στυλ και prints εμπνευσμένα από την Ασία, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρωταγωνιστούν. Αμέτρητες επιλογές για κάθε γυναίκα που θέλει να βρει το κατάλληλο sleepwear look. Μια γοητευτική, διαχρονική και ντελικάτη συλλογή!