Εσύ ξέρεις ότι μπορείς να φτιάξεις sur-mesure φούστα σε ένα ελληνικό online store που μόλις άνοιξε;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Εσύ ξέρεις ότι μπορείς να φτιάξεις sur-mesure φούστα σε ένα ελληνικό online store που μόλις άνοιξε;

Αν όχι, είμαστε εμείς εδώ για εσένα και την ενημέρωσή σου! Ps. Συγκράτησε το όνομα «Loveskirts.gr»... θα το ακούς συχνά στο μέλλον!

loveskirts 40 copy
loveskirts 3

Πόσες φορές έχεις «φανταστεί» ένα συγκεκριμένο ρούχο και έχεις σκεφτεί πως επειδή αποκλείεται να μπορείς να βρεις κάπου το ίδιο θα ήταν ωραία να μπορείς να το ράψεις; Έχεις φανταστεί πως δημιουργείς ένα ολόδικό σου σύνολο το οποίο αποτελείται από μία φούστα που δεν έχεις δει, αλλά έχεις ονειρευτεί; Σίγουρα πολλές! Kαι επειδή όταν «πολλές γυναίκες σκέφτονται το ίδιο πράγμα, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχουν» (λέμε εμείς τώρα παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Κοέλιο) αυτό το ουτοπικό σενάριο γίνεται πραγματικότητα καθώς η φούστα των ονείρων σου μπορεί τώρα να γίνει δική σου μόνο με ένα κλικ στο Loveskirts.gr!

Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις τη φούστα σου ακριβώς όπως τη θέλεις, επιλέγοντας το ύφασμα, το σχέδιο και το μήκος μετρώντας μόνο τη μέση σου και διαλέγοντας τη γραμμή της. Οι επιλογές είναι αμέτρητες καθώς έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε υπέροχα βρετανικά υφάσματα σε φανταστικές ποιότητες που κυριολεκτικά σου παίρνουν το μυαλό! Στο Loveskirts.gr θα βρείς τη μεγαλύτερη ποικιλία των Liberty of London Fabrics που υπάρχουν στην Ελλάδα σε απίστευτα prints για τα οποία ο βρετανικός οίκος φημίζεται από το 1875, ενώ μπορείς να διαλέξεις από τα χειμερινά tweed, tartan και cool wool fabrics για να φτιάξεις τις πιο στυλάτες custom made φούστες του φετινού χειμώνα.

Όλες οι Loveskirts είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν τα πιο θηλυκά σχέδια, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και κάνοντας τη σιλουέτα σου ιδιαίτερα κομψή, καθώς τονίζουν τα δυνατά σημεία κάθε σωματότυπου. Πειραματίσου με διάφορα look από το πιο κοριτσίστικο tea-party σύνολο μέχρι την πιο αιθέρια floral –boho εμφάνιση ή την ακαταμάχητη γοητεία μιας σύγχρονης Bradshaw που επιμένει στη διαχρονική αξία μιας mini pleated skirt είτε βρίσκεται στο γραφείο είτε σε ladies brunch.

loveskirts 5
loveskirts 28

Μιλήσαμε με την Πέννυ Παυλίδου ιδιοκτήτρια και εμπνεύστρια των «αγαπημένων» skirts και μας αποκάλυψε τι την οδήγησε στο να «φτιάξει» αυτές τις φούστες: «Η ιδέα πίσω από το Loveskirts.gr προέκυψε μέσα από μια προσωπική μου ανάγκη και εμπειρία. Διαθέτοντας μεσογειακό σωματότυπο πάντα με κολάκευαν περισσότερο οι φούστες και τα φορέματα από ότι τα παντελόνια. Υπήρξαν λοιπόν αμέτρητες οι φορές που δεν μπορούσα να βρω σε ένα κατάστημα ρούχων μια φούστα που να με κολακεύει ή κι αν εύρισκα πολλές φορές δε ήταν το μήκος που θα ήθελα ή μπορεί να εύρισκα την τέλεια εφαρμογή αλλά να μην μου άρεσε το ύφασμα ή το print. Επίσης ήταν πάρα πολλές οι φορές που χρειαζόμουν μια απλή φούστα σε ένα συγκεκριμένο μήκος και ένα μόνο χρώμα πχ μαύρο και ήταν αδύνατον να βρώ κάτι τη δεδομένη στιγμή που εγώ ήθελα να το φορέσω και όπως ήθελα να το φορέσω. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της custom made φούστας εξολοκλήρου από την ίδια την πελάτισσα, η οποία ουσιαστικά σχεδιάζει μόνη της τη φούστα της, επιλέγοντας όμως ένα από τα πατρόν φούστας που διαθέτουμε, τα οποία είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και μάλιστα κάποια από αυτά να αδυνατίζουν και πάρα πολύ όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη στο ντύσιμό τους, χαρίζοντάς τους μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι επιλογές είναι ατελείωτες όπως και οι συνδυασμοί. Η πλατφόρμα του loveskirts.gr είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη καθώς είναι πολύ απλή και ουσιαστικά το μόνο που έχει να κάνει όποια την επισκέπτεται είναι να διαλέξει τύπο φούστας, ύφασμα, να δώσει τη μέτρηση της μέσης της και τι μάκρος θα ήθελε να έχει η φούστα της. Υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες και βήματα που καθοδηγούν τον χρήστη και φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω καθοδήγηση. Εναλλακτικά μπορεί η ενδιαφερόμενη να κλείσει ραντεβού στο κατάστημά μας ώστε να δοκιμάσει όλα τα δείγματα μας και να αποφασίσει από κοντά για πρώτη φορά τι της αρέσει περισσότερο και να πάρουμε τη μέτρηση της μέσης της μέσης της ώστε να είναι καταχωρημένη και για μελλοντικές παραγγελίες online». Δοκίμασα και εγώ όλη την εμπειρία του skirt fitting, πηγαίνοντας στο εμβληματικό «υφασματάδικο» του Κανελλόπουλου στην Πλατεία Καρύτση (εκεί είναι η retro-like έδρα του Loveskirts) και συνειδητοποίησα πόσο άξιζε αυτό το δώρο που έκανα στον εαυτό μου καθώς πρώτον δεν κόστιζε κάτι και δεύτερον ήταν τόσο ξεχωριστό συναίσθημα το ότι μπόρεσα να διαλέξω ό,τι σχέδιο και ύφασμα ήθελα ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία νιώθοντας μοναδική και αληθινά «καλομαθημένη». Αφού δοκίμασα και τους 4 τύπους φούστας (Umbrella, Lulu, Cinderella και Βοn bon), καταστάλαξα στην «Σταχτοπούτα» την οποία έφτιαξα από ένα ονειρικό μεταξωτό, all season ύφασμα, 70s αισθητικής που είχε κάτι από retro Pucci ή Missoni δημιουργίες. Υδανική για πρωινές εμφανίσεις με biker jacket και oversized πουλόβερ αλλά και βραδινές με lingerie top και blazer.

Στο Loveskirts.gr μπορείς να αποκτήσεις και εσύ την τέλεια φούστα, που κάποια στιγμή έχεις ονειρευτεί, με δύο τρόπους: Μπες στη ιστοσελίδα, διάλεξε τύπο φούστας και υφάσματος, δώσε τις μετρήσεις σου και κάνε πανεύκολα την παραγγελία σου. Διαφορετικά κλείσε ραντεβού στο κατάστημα (Χρήστου Λαδά 9, Πλατεία Καρύτση) και απόλαυσε την εμπειρία ενός free skirt fitting, δοκιμάζοντας όλους τους τύπους φούστας ενώ παράλληλα μπορείς να δείς και να νιώσεις από κοντά την ατελείωτη ποικιλία υφασμάτων και διαφορετικών υφών που μόνο στο φυσικό μας χώρο μπορείς να δεις σε τόσο μεγάλη έκταση. Θα σου πάρουν ακριβώς τα μέτρα σου και είσαι έτοιμη! Δώσε ραντεβού με τη φούστα των ονείρων σου στο Loveskirts.gr και χάρισε στον εαυτό σου μια sur-mesure εμπειρία που θα λατρέψεις! O Christian Dior έλεγε «πως τίποτα δεν είναι πιο κομψό από μια γυναίκα με midi φούστα, πουλόβερ και ένα λαμπερό κολιέ» και σήμερα σχεδόν 70 χρόνια από αυτή τη δήλωσή του, πόσο μα πόσο επιβεβαιώνεται!

Ιnfo: Loveskirts.gr , τηλ. 6948008150