Δεν θα πιστέψεις ποιος γνωστός Οίκος Μόδας σχεδίασε Crocs!

Δεν θα πιστέψεις ποιος γνωστός Οίκος Μόδας σχεδίασε Crocs!

Kαι έβαλε τα μοντέλα να περπατήσουν με αυτά στο show του για τη σεζόν S/S 2018, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

gettyimages 856352672 1506936239
balenciaga foam shoes ss18 runway 1506936763

Ο Christopher Kane ήταν ο πρώτος σχεδιαστής επώνυμου luxury brand που συνεργάστηκε το 2016 με το street fashion house, Crocs. Tα «άσχημα» πλαστικά παπούτσια, δέχτηκαν τότε, για πρώτη φορά, ένα fashion update και φέτος ο Γεωργιανός Demna Gvasalia, o νυν Creative Director του Οίκου Balenciaga, τα ξανανέβασε στο catwalk και τα συνδύασε με τις δημιουργίες του για τη σεζόν S/S 2018.

Σε ένα show που είχε τα πάντα, από καρό μοτίβα, ρίγες, φλούο αποχρώσεις, leopard prints, denim κομμάτια, στρατιωτικά jackets, αλλά και μεταλλιζέ pumps και μπότες πάνω από το γόνατο, τα custom made Crocs έκαναν τη διαφορά. Τα είδαμε σε ροζ και κίτρινη απόχρωση, διακοσμημένα με χαριτωμένες λεπτομέρειες όπως μικρά λουλουδάκια, ζωάκια, την γαλλική σημαία και τον πύργο του Άιφελ. Επίσης είχαν πάνω τους και το logo «Balenciaga» μετά το redesign που υπέστη. Επίσης όλα τα σχέδια ήταν με 4 ίντσες τακούνι και έμοιαζαν περισσότερο με flatforms και λιγότερο με απλά, σανδάλια. Θα τα φορούσες; To πιθανότερο όχι, αλλά είναι ευχάριστο οπτικό θέαμα όπως και να το κάνεις.