Tα εσώρουχα Sloggi για τη σεζόν F/W 2017 θα σε κάνουν να αναφωνήσεις «wow»!

Tα εσώρουχα Sloggi για τη σεζόν F/W 2017 θα σε κάνουν να αναφωνήσεις «wow»!

Στα πιο cool σχέδια και με την πιο σωστή εφαρμογή θα «ντύσουν» τις φθινοπωρινές μέρες και νύχτες σου.

cdccas
dcvs
dadsa

Εσένα τι θα σε έκανε να πεις “Wow”? Ίσως κάτι που δε θα το περίμενες ή κάτι που θα σε έκανε να νιώθεις υπέροχα? Ή μάλλον και τα δύο... Η sloggi έχει την απάντηση στις προσδοκίες σου πάνω στο τι θεωρείς «καλά και ωραία εσώρουχα». Θα περίμενες ποτέ να βρεις ένα σουτιέν, που να εγγυάται στήριξη αλλά και ανάλαφρη αίσθηση, που να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητά?
Η sloggi το έκανε πραγματικότητα, είναι η σειρά Wow Comfort! Μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν.... Γιατί έχουν τις sloggi Comfy Cups.
Τι είναι όμως οι Comfy Cups? Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτή η καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας. Wow Comfort λοιπόν και η σειρά ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα σλιπ, για ένα ολοκληρωμένο look. Η sloggi φτιάχνει για εσένα μια υπέροχη καθημερινότητα, γεμάτη “Wow” διάθεση!

Η collection Sloggi όμως δεν τελειώνει εκεί. Μια συλλογή εμπνευσμένη από την επιστροφή στη φύση, με όμορφα σχέδια και ζεστές αποχρώσεις. Όλες οι αγαπημένες σειρές όπως η Evernew και Evernew Lace με την εγγύηση να είναι για πάντα «κοντά σου», είναι τώρα εδώ. H σειρά 24/07 για καθημερινή άνεση σε απίθανα χαμηλές τιμές. Η σειρά Light Lace, Touch, που χρόνια τώρα αγαπάμε και εμπιστευόμαστε και τέλος οι αγαπημένες μας 3πλες συσκευασίες Weekend! Επίσης για τους άντρες οι σειρές Start, Freedom και 24/7, είναι η απάντηση στις καθημερινές τους ανάγκες. Όσο απλή και περιεκτική είναι η σκέψη τους, τόσο απλά και εύχρηστα είναι τα εσώρουχα που τους προσφέρουμε! Διάλεξε τα αγαπημένα σου για εσένα και τον καλό σου και κάνε τη διαφορά!