Η νέα συλλογή των Nidodileda θα σε κάνει να τραγουδάς «Lunar Eclipse of the Heart»...

Η νέα συλλογή των Nidodileda θα σε κάνει να τραγουδάς «Lunar Eclipse of the Heart»...

Η χειμερινή συλλογή του brand αντλεί την έμπνευση της από την έκλειψη της Σελήνης (Lunar Eclipse), την απόλυτη συζυγία του Ήλιου, Σελήνης και Γης εφικτή μοναχά σε μια νύχτα με πανσέληνο.

6E6A0347
6E6A0751

Οι δύο προηγούμενες συλλογές “Leda’s Nest SS’17” και “Leda’s Chest Capsule’17” μας παρέσυραν στην φωλιά της Λήδας, άνοιξαν διάπλατα μπροστά μας το «σεντούκι» με τους κρυμμένους θησαυρούς τους και μας μάγεψαν ως προς την εξερεύνηση της εις βάθος! Η καινούργια χειμερινή συλλογή Lunar Eclipse, εμπνέεται από τα χρώματα της έκλειψης της σελήνης, το illusion της φεγγαρόπετρας και αντανακλά του θησαυρού την λάμψη, σαγηνεύοντας μας στο πιο μυστηριώδες ταξίδι ύφων, και σκοτεινών αποχρώσεων που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε συλλογή του brand. Επιχρυσωμένα υφάσματα, με ντρεγκραντέ υφές και οπτικές, αποχρώσεις που αναδεικνύωνται και διακρίνονται πιο εύκολα υπό σκοτάδι, αδιαμφισβήτητα τονίζουν την θηλυκότητα και την λάμψη κάθε γυναίκας!

Η απόλυτη αποθέωση του βελούδου, του embroidered βελούδου, της μάλλινης δαντέλας, και της παγιέτας, υφάσματα που δεσπόζουν στην φετινή συλλογή. Blazer σε αποχρώσεις μαύρου και χρύσου, το απόλυτο must του χειμώνα σε κοντό και μακρύ που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα με ζώνη στην μέση. Lux-Sheer φορέματα, tops & top-dresses με turtle neck, ξεχωριστά bottoms ευφάνταστων υφάσματων και παγιέτας!

Μια παλέτα που αποτελείται από ψυχρά χρώματα κατά βάση όπως το black, grey, midnight blue, layers που δημιουργουν shine illusions, ενώ εντάσσονται πολύ δυναμικά σε αυτήν το gold, silver και burgundy σε ξεχωριστές υφάνσεις που επικροτούν την λάμψη. Ακόμα, embroidered accessories πάντα προσαρμοσμένα στο ύφος της συλλογής με φεγγαρόπετρες στην διθυραμβική εκδοχή τους αναδείκνύουν τις δημιουργίες στο σύνολο τους και σε προκαλούν να σιγοτραγουδήσεις την «πειραγμένη» εκδοχή του τραγουδιού της Bonnie Tyler, φορώντας τα!

Photo credits: Elen Aivali