Winter is coming! H νέα συλλογή εσωρούχων της Intimissimi θα σε συναρπάσει

Winter is coming! H νέα συλλογή εσωρούχων της Intimissimi θα σε συναρπάσει

H collection εμπνέεται από τη φύση και την ιστορία, την κομψότητα και τον αισθησιασμό.

Γνώρισε τις νέες σειρές εσωρούχων της Intimissimi και «ταξίδεψε» μαζί τους σε έναν χειμώνα γεμάτο αισθησιασμό:

φωδφωδωα
ψχσδψσ
ψδσψσδ

Tuscany Heritage, μία συλλογή εμπνευσμένη από τα τοπία της Τοσκάνης όπως είναι στο τέλος του φθινοπώρου. Μία συλλογή που εστιάζει στους φυσικούς, γήινους τόνους που υπογραμμίζονται από φίνες δαντέλες και floral κεντήματα με χειροποίητο ύφος.

Italian 20’s ονομάζεται η σειρά που μας ταξιδεύει πίσω στην ατμοσφαιρική δεκαετία του ’20, στην εποχή που άνθισε η Τζαζ και ο Ντανταϊσμός, το The Great Gatsby και η θηλυκή κομψότητα που συμπληρώνεται από πέρλες, κεντημένη δαντέλα, μετάξι και τούλι ενισχύοντας το στυλ των εσωρούχων, της πιτζάμας και του ρούχου.

Opera in Black – το πιο «σκοτεινό» θέμα της νέας συλλογής όπου η αισθησιακότητα και η γοητεία συμβαδίζουν. Εδώ έχουν θέση τα bralettes, bra tops και κορμάκια με λεπτή δαντέλα και διαφανές δίχτυ, διακοσμημένα με βελούδο και κεντημένα απλικέ κοσμήματα.

ψσχψασ

Η Christmas είναι μία σειρά που δεν πρέπει να χάσετε. Μία συλλογή από total red lingerie – που συνδυάζονται και με μαύρα εσώρουχα – ενισχυμένα με δίχτυ, γυαλιστερή δαντέλα και sexy τιράντες. Ιδανικά για δώρα, σε προσιτές τιμές, αποτελούν πάντα τα top κομμάτια για τα τέλεια looks της πιο γιορτινής περιόδου του χρόνου.