O Christian Louboutin σχεδιάζει παπούτσια με θέμα το «Star Wars»

Διονυσία Καλαποθαράκου
O Christian Louboutin σχεδιάζει παπούτσια με θέμα το «Star Wars»

Για σινεφίλ και όχι μόνο.

hbz louboutin star wars 00 index 1512678425
hbz louboutin star wars 06 1512678582
hbz louboutin star wars 03 1512678582

Εσύ το ήξερες ότι ο Christian Louboutin είναι fan του Star Wars; Γιατί εμάς αυτή η πληροφορία μας εξέπληξε ευχάριστα και δεν την «κρατάμε» μόνο στο μυαλό μας ως μία σινεφίλ, trivia γνώση, αλλά την βλέπουμε να «υλοποιείται» και μέσα από την νέα, limited συλλογή που σχεδίασε με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «The Last Jedi». Ο διεθνούς φήμης υποδηματοποιός συνεργάστηκε με τη Disney και την Lucasfilm και δημιούργησε μία σειρά από ψηλοτάκουνα παπούτσια εμπνευσμένα από τους τέσσερις κορυφαίους πρωταγωνιστικούς, γυναικείους ρόλους της ταινίας: τη Rey, την Admiral Holdo, την Captain Phasma και τη Rose Tico.

Τα παπούτσια θα βγουν σε δημοπρασία από σήμερα έως τις 20 Δεκεμβρίου και ένα μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Starlight, το οποίο υποστηρίζει παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Παρόλο που η απόκτηση ενός ζευγαριού Louboutins limited edition - που υπογράφηκε από τον σχεδιαστή αλλά και από τους ηθοποιούς του Star Wars - μοιάζει με ένα αρκετά μεγάλο βραβείο από μόνο του, υπάρχει κάτι ακόμα μεγαλύτερο στο συνολικό πακέτο. Οι «νικητές» της δημοπρασίας παίρνουν και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια καθώς και μια ευκαιρία να επισκεφθούν την έδρα της Lucasfilm, να περιηγηθούν στο στούντιο και να παρακολουθήσουν μια ειδική προβολή του «The Last Jedi» στο Σαν Φρανσίσκο, στις 16 Ιανουαρίου. (Δυστυχώς, τα αεροπορικά και τα καταλύματα δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά.) Τα παπούτσια κυμαίνονται από $ 2.000 έως $ 3.250, αλλά το συνολικό πακέτο της προσφοράς έχει εκτιμώμενη αξία 10.000 $. May the force be with… Loubies!