Ωδή στο κόκκινο του Christian Louboutin!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Ωδή στο κόκκινο του Christian Louboutin!

Ονειρέψου και βυθίσου στην πολυτέλεια και τη μαγεία που διαχρονικά πρεσβεύει ο καταξιωμένος σχεδιαστής με τη νέα συλλεκτική του συλλογή Metalissime Rouge Louboutin.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Christian Louboutin «έκλεψε» το κόκκινο μανό της βοηθού του για να πειραματιστεί με αυτό στις δημιουργίες του, βάφοντας την κλασική μαύρη σόλα που είχαν έως τότε οι γόβες του, κόκκινες με το βερνίκι νυχιών. Μάλιστα, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από το αποτέλεσμα που αποφάσισε να καθιερώσει την κόκκινη σόλα, κάνοντάς την πολύ γρήγορα το σήμα κατατεθέν του.

Έτσι, αργότερα προέκυψε το βερνίκι νυχιών «Rouge Louboutin» στο εκτυφλωτικό κόκκινο του πάθους, τα αντίστοιχα κραγιόν... και φυσικά οι συλλογές συνεχώς αυξάνονται με το όνομα του οίκου μόδας Christian Louboutin να έχει πλέον εδραιωθεί για τα καλά και στον πλανήτη της ομορφιάς.

Πριν λίγες μέρες, λανσαρίστηκε και η συλλεκτική, χριστουγεννιάτικη συλλογή που πραγματικά δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητη καμία γυναίκα! Το όνομά της... Metalissime Rouge Louboutin και πρωταγωνιστής το εκτυφλωτικό, βαθύ κόκκινο που όμως έχει εμπλουτιστεί με μεταλλιζέ στοιχεία στη σύνθεσή του, ώστε να δημιουργεί sparkling εφέ και ιριδισμούς. Ο θρυλικός σχεδιαστής φέτος προτείνει έντονο κόκκινο σε νύχια και χείλη, το οποίο όμως ταυτόχρονα θα εκπέμπει λάμψη, φωτεινότητα, πολυτέλεια και σεξαπίλ.

METALISSIME ROUGE GROUP 4

Την συλλογή μπορείς να την βρεις σε επιλεγμένες Boutique του οίκου ή στο http://us.christianlouboutin.com/us_en/

DPG Network