Kirkwood: νέο κατάστημα στο Λονδίνο

Kirkwood: νέο κατάστημα στο Λονδίνο

Ο αγαπημένος σχεδιαστής των γυναικών, Nicholas Kirkwood, ανοίγει σήμερα το πρώτο του κατάστημα.. που αλλού; Στο Λονδίνο. Κλείστε πτήση και προγραμματίστε τις αγορές!

Μεγάλη στιγμή για τον Kirkwood, που ανοίγει επιτέλους το πρώτο του κατάστημα στην πόλη του, το Λονδίνο. Η βρετανική πρωτεύουσα θα είναι η πόλη που θα στεγάσει τις ανεκτίμητες συλλογές του, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει συνώνυμο του εκκεντρικού στιλ. Το κατάστημά του θα βρίσκεται στην ακριβή γειτονιά της Mount Street, πολύ κοντά στα καταστήματα του Christian Louboutin και του Marc Jacobs.

Ο Kirkwood δήλωσε ενθουσιασμένος με αυτή την επιχειρηματική του κίνηση και συγκεκριμένα με το χώρο, που θα φιλοξενήσει την κολεξιόν του για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2011 καθώς και κομμάτια από τη συνεργασία που έχει πραγματοποιήσει με το γνωστό jewellery brand, Swarovski. Οι celebrities τρίβουν τα χέρια τους και παίρνουν ήδη σειρά για να αποκτήσουν τα πολυπόθητα υποδήματα.

Δημιουργικός και αεικίνητος, ο διάσημος shoes designer δεν έχει πάντως σκοπό να ντύσει μόνο στη βρετανική πρωτεύουσα. Στα σχέδιά του είναι η επέκταση των καταστημάτων του στη Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ και στο Ντουμπάι.